T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?ICT en kwaliteitsmanager

ICT en kwaliteitsmanager

Werkervaring interimmanager

Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitssystemen bij de Staminagroup, zo stel ik o.a. de kwaliteits-handboeken (processen) samen voor de groep. De groep heeft de volgende certificeringen: Safarifresh is ISO 22000 gecertificeerd. InduFarm Naivasha Ltd heeft een GlobalCAP certificaat en InduFarm EPZ Ltd een ISO 9001, HACCP en een BRC certificaat. Tevens bedenk ik, samen met een kwaliteitsteam, oplossingen om het product naar een nog hogere kwaliteit te brengen, zoals b.v. het monitoren van het product van farm to door op temperatuur en vochtigheid en het terugdringen van schimmels. Tevens onderhoud ik het contact met de verschillende laboratoria betreffende MRL analyses van het product.
Dit alles doe ik door het bijhouden van vakkennis en contact te houden met de verschillende instanties in de AGF sector.

Als ICT manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de automatisering van de totale groep en geef leiding aan twee medewerkers in Nederland en drie in Kenia. Momenteel zijn we bezig met verschillende projecten. Onlangs hebben we een keuze gemaakt voor een ERP software pakket voor Safarifresh en InduFarm en zijn we in een test fase met vernieuwde Airfreight software voor Total Touch Cargo Ltd en Total Touch Cargo Holland bv. Een ander project is het realiseren van een nieuw bedrijf samen met Kenya Airways. Dit nieuwe bedrijf, Triple F, zal zich voornamelijk bezig houden met de afhandeling van perishables. Voor dit project ben ik o.a. verantwoordelijk voor de ICT kwaliteit en IT budgetten. Omdat dit een totaal nieuw bedrijf gaat worden moet echt alles nog gerealiseerd worden, infrastructuur, kantoren, beveiliging, koelcellen, x-ray apparatuur enz. Doordat deze processen nieuw zijn hebben we dan ook een grondige analyse gedaan om tot een software keuze te kunnen komen. Momenteel zijn we dan ook bezig de vertaling van deze analyse naar een warehouse management software systeem. Als lid van het management team maak ik onderdeel uit van de strategische koers die uitgestippeld gaat worden, tevens rapporteer ik rechtstreeks aan de directie van de organisatie.

Als ICT manager was ik o.a. verantwoordelijk voor het IT organisatiebeleid van East african Flowers, Airflo en Teleflower auction. Ik gaf leiding aan twee medewerkers in Nederland en aan drie medewerkers in Kenia.
De werkzaamheden bestonden uit het operationeel houden van zowel de veiling, luchtvracht en productie als kantoor hard en software, dit alles werd mogelijk gemaakt door het beschikbare budget dat ik beheerde.
Ik maakte onderdeel uit van het management team en rapporteerde rechtstreeks aan de board van de organisatie.
Ik ben bezig geweest bij TFA met de ontwikkeling van een grafische omgeving voor het zgn. afmijnsysteem (bloemen veiling) waarbij gebruik gemaakt wordt van internet technieken (IP).

Eerste lijn ondersteuning
Ik gaf leiding aan een team van tien medewerkers, bestaande uit vijf unskilled medewerkers die zorgdragen voor een goede telefoonaanname en het verhelpen van kleine problemen, tevens vindt er de registratie plaats van het probleem, vraag of aanvraag. De eerste lijn ondersteuning bewaakt het proces vanaf de melding tot de afmelding.
Tweede lijn ondersteuning voor wat betreft Forbo-Krommenie
Bestaat uit vijf skilled medewerkers die zorgdragen voor de problemen, vragen of aanvragen die niet door de eerste lijn ondersteuning beantwoord kunnen worden, zoals netwerk problemen etc.

De afdeling automatisering is door mij opgezet en gaf ik leiding aan drie medewerkers. De werkzaamheden bestonden uit het automatiseren van de klinisch chemische en hematologische processen o.a. via een Laboratorium Informatie systeem (LIS). Ook de Trombosedienst wordt via geautomatiseerde processen verwerkt. Al deze procesbeschrijvingen heb ik verwerkt in een kwaliteitssysteem.
Tevens verzorgde ik de automatisering van huisartsen, hulp bij HIS en EDI berichten. Ik maakte tevens deel uit van het management team.

Opleiding interimmanager

HBO Klinische chemie 1978
Product specialist 1994
Novell netware 312 1994
Novell netware 312 adv 1995
Novell netwerken CNE 1995
Project management 1996
Data-communicatie 1996
Microsoft Visual-Basic 1996
Microsoft NT beheer 1997
Novell Intranetware 4.11 1997
3Com internet 1997
AmYYon funct. Applicatiebeheer 1998
AmYYon SQL segm./mailen/resp. verw 1998
D-Link netwerk producten 1999
BusinessObjects 2000
Microsoft 2000 professional 2001
Internet technieken 2002/2003
Kwaliteit (IT) 2006/2007/2008/2009/2010/2011

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits, Italiaans redelijk

 beschikbaar?