T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?coach interim manager

coach interim manager

Werkervaring interimmanager

2012-heden. Eigenaar eenmanszaak . Trainen, coachen en adviseren van ondernemingsraden.

2010-heden. Mede eigenaar Hofdienaren. Teamontwikkeling en organisatieadvies. Zelf ontwikkelde workshop om teams in beweging te krijgen.

2008-2012. Trainer/adviseur bij blooming trainingsbureau.
Trainen, coachen en adviseren van teams, bestuurders en ondernemingsraden op het gebied van medezeggenschap en persoonlijke effectiviteit. Relatiebeheer en zelfstandige acquisitie van opdrachten. Klantenportefeuille bestaat uit zowel overheidsorganisaties (50%)
als profit organisaties (50%).

2006-2008. Eigenaar eenmanszaak van Gusto Training. Organisatie van trainingsweken in Zuid Spanje (Granada).

2002-2006. Hoofd Arbeidszaken bij Siemens Nederland N.V. Verantwoordelijk voor arbeidsvoorwaardenpakket. Adviseren van directeur HR met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en ontslagzaken. Onderhandelingen gevoerd met vakbonden en ondernemingsraad in het kader van reorganisatie. Ondersteunen voorzitter Raad van Bestuur bij regulier overleg met vakbonden en ondernemingsraad.

1998-2002. Zelfstandig juridisch adviseur
Juridisch bijstaan van werkgevers en particulieren in arbeidszaken en incassorecht. Organiseren en uitvoeren van zelf opgezette trainingen op gebied van uitzendrecht. Op interim-basis werkzaam geweest voor PricewaterhouseCoopers, SRK Rechtsbijstand, Essent, Heijltjes Advocaten en Siemens Nederland

1995-1997. Commercieel directeur bij Serviat Projecten B.V.
Leidinggeven aan 20 projectmanagers en accountbeheer op gebied van detacheren. Bewaken en vormgeven van strategie binnen fusieproces.

1991-1995. Bedrijfsjurist bij Adia Nederland B.V.
Algemeen bedrijfsjuridisch, vooral arbeidsrecht. Adviseren van vestigingen over arbeidsrechtelijke aspecten met betrekking tot uitzendkrachten. Had zitting in arbeidsrechtcommissie van de werkgeversorganisatie ABU (Algemene Bond van Uitzendondernemingen) en adviseerde het bestuur op CAO-gebied.

1988-1991. Bedrijfsjurist bij Vermeer Verenigde Bedrijven B.V. Juridisch ondersteunen bij opzetten van joint ventures en advisering bij conflicten rond aanbesteding van GWW projecten.

Opleiding interimmanager

• Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit Brabant
• NIMA A en Public Relations
• Train de trainer bij NTOB
• Onderhandelen bij bureau Zuidema

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Met human interest, humor en zakelijkheid ondersteun ik organisaties in hun ontwikkeling. Toegevoegde waarde in meetbare verbetering van communicatietrajecten en het inzetten op empowerment van adviesorganen. In mijn aanpak staat het zelflerend vermogen van teams altijd centraal.

Specialties: Facilitator, motivator, change agent, to the point, connecting people
Talenkennis interimmanager

Engels, Spaans, Duits

 beschikbaar?