T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?management

management

Werkervaring interimmanager

1-1-2010- heden

Winkelbegeleider bij een trendsettende bakker met 13 filialen in Noord-Holland. Eindverantwoordelijk voor het algemene management winkels. Eindverantwoordelijk voor omzet en KPI's,
uitstraling filialen en bewaken van de bedrijfsprocedures. Als extra taak lid van ondernemersteam en interne coach leidinggevenden bakkerij. Ontwikkelde Competenties: Kostenbewust handelen
Denken en handelen gericht op optimale benutting van tijd, geld en andere middelen; afweging van financiƫle consequenties en aandacht voor beperking van kosten. Ambitie. Gedrag vertonen dat erop gericht is om persoonlijk succes te boeken. Stelt zichzelf doelen om dit te bereiken.
Beheersing operaties. Op effectieve wijze, binnen gegeven doelen, prioriteiten bepalen. Benodigde acties, tijd en middelen aangeven om deze doelen te kunnen bereiken en het (doen) bewaken van de voortgang. Resultaatgerichtheid. Gericht op effectief handelen en het op tijd leveren van afgesproken werk. Plannen en organiseren
Bepalen van prioriteiten en aangeven van de benodigde acties, tijd en middelen om gegeven doelstellingen te kunnen bereiken. Zaken conform planning in beweging zetten.


1-10-1997 tot 31-12-2009
Unitmanager verpleeghuizen( totale omzet 25 miljoen) 1000 medewerkers. Eindverantwoordelijk voor de totale organisatie(peri-paramedici, zorg en artsen)
Gaf leiding aan 12 managers zorg en maakte onderdeel uit van RVE West Friesland. Ontwikkelde Competenties: Helikopterview
Houdt het overzicht over de delen en het geheel van een vraagstuk, gegevens of project. Informatie analyse
Signaleren en herkennen van belangrijke informatie in een informatierijke omgeving. Verbanden leggen tussen gegevens
Innovatief handelen. Vernieuwend denken en handelen; kansen en mogelijkheden zien voor vernieuwing van werkwijzen, producten of diensten; voorkeur voor uitproberen van verbeteringen boven handhaven van bestaande.
Motiveren. Stimuleren van anderen tot actie en betrokkenheid om een bepaald resultaat te bereiken
Ontwikkelen medewerkers. Onderkennen van ontwikkelbehoeften van medewerkers. Het bevorderen en (laten) uitvoeren van ontwikkelingsactiviteiten.
Snel schakelen. Zich in een informatierijke omgeving kunnen concentreren op snel wisselende onderwerpen en gebeurtenissen en hierin effectief handelen.
Hoorn1-02-1987 tot 30-9-1997

Verpleegkundige en beroepsinnovator. Haarlem

Opleiding interimmanager

2002-2005 Post HBO leergang bedrijfskunde Alkmaar

1993-1995 Post HBO, beroepsinnovatie Utrecht
1989-1991 Post HBO middelmanagement Leiden

1984-1987 Opleiding verpleegkundige Hoogeveen

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

zie werkervaring

Talenkennis interimmanager

Nederlands Moedertaal
Engels Vloeiend


 beschikbaar?