T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Projectmanager, juridisch adviseur

Projectmanager, juridisch adviseur

Werkervaring interimmanager

Afwisselend als projectmanager en juridisch adviseur hou ik me al meer dan 15 jaar bezig met vastgoed projecten. Deze bijzondere combinatie is mijn toegevoegde waarde. Al sinds 1994 ben ik juridisch adviseur bij Europese aanbestedingen en sinds 2003 ben ik in diverse rollen actief in Publiek Private Samenwerkingen (PPS). Momenteel leg ik de laatste hand aan mijn boek, PPS stap voor stap.

In 11 jaar tijd heb ik op Schiphol afwisselend als programma/proces/projectmanager en adviseur vele projecten gemanaged. Daarnaast heb ik verschillende gemeenten begeleid met Europese aanbestedingen, utiliteitsbouw en gebiedsontwikkelingen.

Bij de Rijksgebouwendienst heb ik het contractmanagement PPS (DBFMO) opgezet, onder meer voor het pand van het ministerie van Financiƫn. Ook ben ik actief geweest aan de andere kant van de tafel, bij Strukton Integrale Projecten. Daar ben ik tendermanager geweest voor de inschrijving van de Energy Service Company (ESCo) op de opdracht van de gemeente Rotterdam, Rotterdamse Groene Gebouwen, (eerste) cluster zwembaden, een DBFM project.

Opleiding interimmanager

Gymnasium, HEAO MER, Makelaardij o.g., Rechten

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als een betrokken, veelzijdige professional die op vele vlakken inzetbaar is. Een pionier die niet schuwt om buiten de kaders om te denken. Dit maakt mij voor zmijn opdrachtgevers een waardevolle sparring partner.
Ik ben in staat om me onder lastige omstandigheden materie eigen te maken en een positie binnen het bestaande krachtenveld te verwerven. Ik ben op alle niveaus binnen een organisatie een serieus gesprekspartner en wordt getypeerd als materiedeskundig, vakinhoudelijk sterk, daadkrachtig en gedreven.


Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Frans, Duits

 beschikbaar?