T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?overbruggingsmanager bedrijfsvoering

overbruggingsmanager bedrijfsvoering

Werkervaring interimmanager

'Can do' manager of business partner voor algehele Bedrijfsvoering, of specifiek voor HRM of Communicatie. Verbindt strategie en praktijk met gemak en inventiviteit. Heeft bewezen ervaring met: verbeter- en veranderprocessen, kwartier maken, fusies, implementaties, procesmanagement en kwaliteitszorg. Werkte in consultancy. Vervulde ook diverse rollen in het publieke domein.

Associate bij VKA, expertise groep project- en programmamanagement & communicatie

Domein V&J, 2013-2016
Als strategisch communicatieadviseur bijdragen geleverd aan diverse projecten. Bij DJI: Introductie EPD, Biometrie, Modernisering Berichtenverkeer en Uitfaseren fax. Bij de Nationale Politie: e-Briefing, Blue Spot Monitor, Executie & Signalering, introductie Share Point.

EZ, Programma Ondernemingsdossier, 2012-2014
Het Ondernemingsdossier heeft behoefte aan de ontwikkeling van apps die het aantoonbaar naleven van wetten en regels vergemakkelijken. EZ noemt dit "Regelhulpen". Als coördinator regelhulp de rol van productmanager vervuld. O.a. de marktpotentie in kaart gebracht, business cases voorbereid, opdrachtgever(s) vanuit diverse branches begeleid in hun ontwikkelproces.

Inlichtingenbureau, 2010-2012
Als manager Relaties leiding gegeven aan contacten met gemeenten over de ontwikkeling van nieuwe bestandskoppelingen in het SUWI-domein op basis van gemeentelijke wensen. Intern als MT-lid leiding gegeven aan de vakdisciplines: Productmanagement, Programmabureau & Projectleiding, Accountmanagement, Commerciële Binnendienst, Communicatie.

OSR post academisch juridisch opleider, 2009-2010
Als kantoormanager a.i.leiding gegeven aan Cursusorganisatie, Klantrelaties, Financiën en ICT. Tevens projectleider voor de verbouwing van het historische opleidingspand aan de Nieuwe Gracht in Utrecht en implementatie ERP-systeem.

Enerflex 2007 - 2009
Als HR-manager a.i. gezorgd voor harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden naar één CAO en fusie van twee Nederlandse business units van deze Canadese multinational in power equipment.

O&i adviesbureau voor procesmanagement 2002 - 2007
Als manager bedrijfsvoering leiding gegeven aan het kantoor en de ontwikkeling. O&i groeit door werving en overnames sterk, van 14 consultants in 2001 naar 130 in 2007. Deze groei vraagt regelmatig aanpassing van de organisatie en er ontstaan nieuwe stafdiensten.
Resultaten: professioneel shared service center dat uiteindelijk zeven BV’s bedient, integratie van medewerkers en bedrijfsvoering na diverse overnames, behaalde wervingsdoelstellingen, diverse nieuwe ondersteunende processen met stuurinformatie, implementatie Exact E-Synergy (ERP) met koppeling naar Exact Globe, CRM, HRM, Project- en urenadministratie en fileserver, diverse migraties, behoud ISO-certificering, harmonisering veertien pensioenregelingen naar één.

Opleiding interimmanager

Doctoraal Engels en communictaiewetenschappen RUUtrecht
Post HBO Bedrijfskundig management IC&D
Diverse management- en vakmatige opleidingen & trainingen.
MSP, managing successful programmes

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Bedrijfsvoering, HRM, Communicatie, Project en programmamanagement.

Talenkennis interimmanager

nederlands native
Engels near native
Duits goed
Italiaans matig

Overig

overbruggingsmanagement, interim management

 beschikbaar?