T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?interim manager/project- verandermanager

interim manager/project- verandermanager

Werkervaring interimmanager

als interim manager gewerkt binnen de thuiszorg, V&V, welzijn (vrouwenopvang) en de 1e lijns zorg (verloskundige praktijk). Globale taken hierbij waren, aansturen teams, met o.a. aandacht voor communicatie en feedback binnen het team onderling. Herinrichten en verbeteren van werkprocessen. De rust binnen het team/de locatie weer terugbrengen en medewerkers weer zelfstandig laten functioneren binnen hun eigen werk. Verantwoordelijk voor het toegewezen budget en plan van aanpak uitwerken en implementeren t.b.v. formatieoverschreiding. Coachen van collega leidinggevende na terug keer in eigen functie en gedurende de periode van samen werken. O.a. gericht op grenzen aangeven, weer grip krijgen in hun eigen functie en hun rol als leidinggevende versterken. Bespreekbaar maken en begeleiding van medewerkers naar een andere passende functie. Zorg dragen voor de juiste balans van verantwoorde zorg binnen de kaders van het budget en begeleiden van medewerkers hierbij. voor verschillende instellingen de visie van betreffende locatie/afdeling opnieuw geschreven. ondersteuning geven aan professionele 1e lijns zorgverleners m.b.t. onderlinge samenwerking en geven van feedback. Opstellen van begrotingen en exploitatieoverzichten.

Opleiding interimmanager

verpleegkundige HBO-V
Hoger management
Bedrijfskunde

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Coachende stijl van leidinggeven, zakelijke instelling maar betrokken en toegankelijk voor medewerkers en cliƫnten/contactpersonen. Gericht op het zo optimaal gebruik te maken van de kwaliteiten van de medewerkers en verbeteren van werkprocessen. De medewerkers en andere betrokkenen motiveren tot verandering die nodig zijn. In staat rust terug te laten keren binnen teams, zodat er weer vertrouwen ontstaat in eigen team en richting het management .

Talenkennis interimmanager

Nederlands

Overig

ervaring met roosterprogramma's zoals square, SDB, Harmony en Time tell. Personeels-en clientensystemen beaufort, Nedap, CURA en Vrumun.

 beschikbaar?