T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?MT-lid, sr management, directie

MT-lid, sr management, directie

Werkervaring interimmanager

Sinds 2005

Uitvoering van interim-opdrachten op managementniveau en advisering op strategisch en operationeel vlak. Voornaamste focus ligt op algemeen en commercieel management.

Langere opdrachten of tijdelijke dienstverbanden in deze periode:

-> MT lid Transport en Logistiek Nederland (eind 2016 – jan 2021)
Na een start als zelfstandig interim- en verandermanager, toegetreden tot het managementteam van TLN en primair verantwoordelijk voor Ledenservice. Hieronder vallen de onderdelen relatiebeheer, de TLN-helpdesk, de afdeling sociaal advies en arbeidsrecht, TLN Consultancy en het onderdeel TLN Advocaten. Tevens eind- en budgetverantwoordelijk voor alle producten, partners en leveranciers van TLN. Bovendien hoorden strategieontwikkeling, de begeleiding van de introductie van een agile werkmethodiek, het ontwikkelen van een jaarplancyclus, de ontwikkeling en marktintroductie van TLN Verzekeringen en de ontwikkeling en implementatie van een dataplatform tot de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden.

-> Directeur Meeùs Bouw & Infra – UMG (mei 2010 – sept 2015)
Verantwoordelijk voor de commercie, herpositionering en het optimaliseren van processen binnen Meeùs Bouw & Infra. P&L verantwoordelijk voor deze entiteit van 95fte.

Opdrachten vanuit zelfstandigheid:

-> TLN Verzekeringen en dataproject – TLN (jan 2021 – heden)
Begeleiding van de uitrol en opbouw van TLN Verzekeringen (assurantietussenpersoon voor de transportsector) en aanjager van de opzet en eerste oplevering van een dataplatform.

-> Projectleider innovatietraject – UMG & AEGON (sept 2015 – apr. 2016) Projectleider. Eindresultaat was de oplevering aan de directe van een blauwdruk voor een nieuw en innovatief dienstverleningsconcept, waarbinnen klantgerichtheid en focus op toegevoegde waarde vanuit integraal risicomanagement centraal stonden.

-> Manager landelijke schadeafdeling a.i. – UMG (geheel 2009)
Aansturing van 30 gespecialiseerde professionals, die zich bezighielden met de afhandeling van complexe schadedossiers. Gedurende dit jaar is de interne bedrijfsvoering verbeterd en heeft transitie plaatsgevonden naar meer klant- en resultaatgerichte schadebehandeling.

-> Verander- en afdelingsmanager a.i. – Essent Netwerk BV (2006-2008) Zowel eindverantwoordelijk voor beheer en afhandeling van schades aan assets van Essent Netwerk als verandermanager binnen de Finance & Control organisatie. Directe aansturing van 25 fte. Verantwoordelijk voor en betrokken bij diverse verbeter – en veranderprocessen.

Voorafgaande werkervaring t/m 2005 bij de Politie, ForallFinance (Brunel), Eiffel en Beers Bedrijfsauto in algemene (junior) managementfuncties en als bedrijfsjurist.

Opleiding interimmanager

Bedrijfsrecht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarna veel presentatie, sales- en managementcursussen en ontwikkelprogramma's gevolgd. Zowel extern als incompany.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

- Betrouwbaar
- Energiek
- Besluitvaardig
- Analytisch (ik kan snel mensen, situaties en processen lezen)
- Zeer pragmatisch


Talenkennis interimmanager

Nederlands => Moedertaal
Engels => Zeer goed
Duits => Goed
Spaans => Verstaan

 beschikbaar?