Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Manager

Manager

Werkervaring interimmanager

Loondienst: Business Unit Manager Margarine/Zuivel van een kunststof productiebedrijf. 1998-2002. Winst- en omzetverantwoordelijk voor de BU, 7 man in commercie en 55 man in productie, werkgebied Europa, 80% export. De omzet van de BU bedroeg €13m, de totale bedrijfsomzet was €40m.
Tijdens mijn leiding is de BU omgevormd van een starre A-merken producent naar een flexibele private label producent.

Loondienst: Technisch/commercieel directeur van een productiebedrijf in PET flessen. 1993-1998. Na mijn aanstelling heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, hetgeen resulteerde in de bouw van een nieuwe fabriek en de bouw van een nieuwe satellietfabriek in de UK. Omzet €4m.
Samen met de financieel directeur rapporterend aan de eigenaar.
Meer dan 90% van de omzet was afkomstig uit export.

Interim: Reorganisatie van het bedrijfsbureau van een verpakkingsbedrijf. Duur 6 maanden. Ik gedurende die periode de orderintake en -verwerking, de planning en de interne en externe communicatie gedaan, een nieuw systeem opgezet en na 6 maanden een opvolger aangesteld.

Productmanager Documentaire Informatie Systemen (DIS). 1991 -1993. Ik was verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe kantoorsoftware, waarmee de documentenstroom in een organisatie wordt beheerst.

Opleiding interimmanager

TU Delft Werktuigbouwkunde, specialisatie Meet- en Regeltechniek.

Cursussen:
Financiën voor niet-financiële managers. Duur 4 dagen. Financiële basis kennis voor managers die veel met cijfers werken, deze niet opstellen maar vooral interpreteren.

Projectmatig werken: Duur 4 dagen. Het opzetten van gestructureerd projectmatig werken in een organisatie. Projectdefinitie, structureren van de opdracht, aannemen projectleden, taken en verantwoordelijkheden verdelen, conflicten oplossen in projectteam.

CRM met Archie. Duur 2 dagen. Customer relation management software waarmee alle activiteiten rond een relatie worden beheerst. Vooral in een BU omgeving van groot belang.

Commerciële gesprekstechnieken: Duur 4 dagen.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Commerciële manager met veel kennis van de productie technieken. "In de modder gestaan". Sterk in relaties naar klanten. Vertrouwenwekkend.

Sterke follow-up, zorgt dat wat belooft wordt ook wordt nagekomen.

Makkelijke communicator op alle niveaus van de organisatie

Resultaatgericht, besluitvaardig, verantwoordelijk.

Klantgericht, commercieel, sensitief.


Talenkennis interimmanager

Engels: vloeiend
Duits: vloeiend
Frans: goed

Overig

In staat bruggen te slaan tussen commercie en techniek
Verwerft snel inzicht in bedrijfsproces
Vooral B2B ervaring

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :