T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?interimmanager, communicatiemanager, organisator

interimmanager, communicatiemanager, organisator

Werkervaring interimmanager

Manager Marketing en Communicatie Cultuurcentrum Martien van Doorne
Als manager verantwoordelijk voor het aantrekken van sponsoren en het gehele communicatietraject van een cultuurcentrum met twee theaterzalen, bioscoopfunctie en Brasserie. Veratnwoordelijk voor de aansturing van vijf vrijwilligers die voor de uitvoering zorg dragen.

Zorgakkoord 2004 - 2005
Zorgakkoord was een bedrijf dat detachering, opleiding en interimmanagement aanbood in de gezondheidszorg.

Als interimmanager betrokken geweest bij het maken van het bedrijfsplan, het zoeken van nieuwe opdrachtgevers en aannemen van personeel.

Ik heb wel veel diverse ervaringen opgedaan in loondienstverband waardoor ik ervan overtuigd ben dat ik een goede interimmanager ben. Ik heb veel in de zorg gewerkt en heb zo een grote bagage aan mensenkennis. Door mijn ervaringen als praktijkopleider heb ik alle mogelijke functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken met mensen al gevoerd. Ik ben bekend en ervaren met sollicitatieprocedures en ontslagprocedures, opstellen van begeleidingsplannen en doelstellingen maken om mensen weer beter te laten functioneren.

Naast het leidinggevende deel heel veel grote professionele evenementen georganiseerd. Ontvangst van de Minister-President waarbij 500 genodigden aanwezig waren en 3000 bezoekers. Perfect verlopen middag waar lovende reacties over kwamen. Opening van een cultuurcentrum met 1100 gasten bij de Gala-opening en 8000 bezoekers tijdens de open dagen. Ook deze zijn perfect verlopen.

Deze laatste evenementen heb ik uitgevoerd als ondersteuner van burgemeester en wethouders van een middelgrote gemeente. Hier naast alle representatieve taken ook een deel van de communicatie en woordvoering voor mijn rekening genomen. Projectleider van kleine projecten waaronder het vormen van ideeën voor het ondersteunen van evemeneten.

Opleiding interimmanager

Ik heb de opleiding verpleegkunde en lerarenopleiding verpleegkunde gevolgd. Daarnaast heb ik diverse coachingstrajecten uitgevoerd zoals Birkmann in 2005 en Predictive Index in 2009. Verder heb ik diverse korte cursussen gedaan.

Ik ben een echte adept van Stephen Covey. Ik lees ieder jaar tenminste één maal de zeven eigenschappen van effectief leiderschap, de achste eigenschap en het boek prioriteiten. Ik ben zo bedreven dat ik deze theorie in de praktijk uit kan voeren en mensen vaardigheden uit deze theorie aan kan leren.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

analytisch, doortastend, resultaatgericht, besluitvaardig, enthousiasmerend

Talenkennis interimmanager

Ik spreek en lees Nederlands en Engels en heb een meer dan behoorlijke schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.

Overig

Ondanks mijn jonge leeftijd en mij wellicht opvallende C.V. ben ik ervan overtuigd een stevige enthousiasmerende kandidaat te zijn die wat aan uw organisatie kan toevoegen.

 beschikbaar?