T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?teammanager

teammanager

Werkervaring interimmanager

Ik heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan met verandermanagement en agile werken en pas daarom goed bij organisaties die een veranderingstraject doormaken.
Vanuit een rol als teammanager het goede voorbeeld geven en het MT meenemen in de nieuwe werkwijze. Daarmee vul ik vaak de leemte in die ontstaat na het volgen van een training. Tijdens mijn laatste opdracht (t/m dec 2021) was ik vanuit de rol als coach verantwoordelijk voor het neerzetten van een nieuwe agile werkwijze voor een contactcenter.
Opdrachten:
febr 2019 - heden
Projectmanager Service en Advies/ agile coach
Opdrachtgever: Unigarant
Taken: begeleiden change traject. Het betreft een contactcenter dat een ontwikkeling doormaakt van traditionele aansturing naar agile werken waarbij continu verbeteren en zelforganisatie centraal staan
Begeleiden van teammanagers en teams in de nieuwe rol en coachen tijdens dag- en weekstarts

mei 2018 - jan 2019
Teammanager materiele schade a.i
Opdrachtgever: Unigarant
Taken: structuur aanbrengen in de processen en werkwijze van materiële schadeteams in het kader van het verder professionaliseren van de organisatie. De opdracht was de standaard zoals gevestigd bij personenschade ook bij de overige schade teams neer te zetten.
Resultaat: structuur aangebracht, teams meer zelf organiserend, eigenaarschap op basis van management informatie, teams werken volgens het uitgangspunt continu verbeteren.

oktober 2017 - mei 2018
Teammanager personenschade a.i
Opdrachtgever: Unigarant
Taken: structuur aanbrengen in de processen en werkwijze van het team personenschade. Team fit maken voor de toekomst. Het betrof een team dat goed functioneerde maar waar een nieuw elan gevestigd moest worden. Vanuit duidelijke kaders en speerpunten uit het teamplan ben ik gaan bouwen met als doel het team meer zelf organiserend te laten werken.
Resultaat: een verbetering van de sfeer, samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, eigenaarschap op basis van managementinformatie, continu verbeteren is standaard werkwijze geworden

juli 2016 - september 2017
Teammanager acceptatie a.i
Opdrachtgever: Univé Verzekeringen
Taken: naast de reguliere werkzaamheden als teammanager lag het accent op het aanbrengen van rust en structuur in het team en het terugdringen van hoge werkvoorraden. Het betrof een team dat niet optimaal functioneerde, door vele wisselingen van teammanagers. Op basis van de lean principes ben ik opnieuw gaan bouwen. Er ontstond een klimaat van continu verbeteren, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid nemen. Binnen 3 maanden heb ik de werkvoorraden binnen de geldende normen teruggebracht, bij de halfjaarlijkse medewerker tevredenheid peiling heb ik een bijna 100% score gerealiseerd. Tevens afscheid genomen van een aantal medewerkers die zich niet konden vinden in de nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.

november 2015 - februari 2016
Procesmanager personenschade a.i.
Opdrachtgever: Univé Verzekeringen
Taken: optimaliseren processen na herinrichting. O.a. opstellen afdelingsplan en teamplannen, inrichten nieuw verdeelsysteem, opstellen nieuwe normen, inrichten kwaliteitscontrole, inrichten nieuw proces buitenland schades, implementeren nieuwe werkwijze standaard letseldossiers.

Augustus 2014 – oktober 2015
Teammanager personenschade a.i.
Opdrachtgever: Univé Verzekeringen
Taken: leiding geven aan een team van professionals verantwoordelijk voor de behandeling van zware letseldossiers. Met het team de stap zetten naar de nieuwe organisatie. Bijdrage geleverd aan project herinrichting Univé Schadeverzekeringen. Overige taken: toezien op reserveringsbeleid, kwaliteitseisen, klachtafhandeling, monitoren werkvoorraden.

1988 - 2014
Diverse functies binnen de verzekeringsbranche:
Jurist rechtsbijstand, teammanager rechtsbijstand, projectmanager rechtsbijstand, afdelingsmanager contactcenter, teammanager personenschade
Werkgevers en opdrachtgevers:
Achmea Stichting Rechtsbijstand (arbeidsrecht, verkeer materieel, personenschade)
Interpolis Stichting Rechtsbijstand, teammanager (bestuursrecht en verkeer materieel)
CNV rechtshulp (bestuursrecht en personenschade)

Opleiding interimmanager

Nederlands Recht (WO)
Green Belt in Lean (certificaat)
Professional Scrum Master 1
workshops:
Diverse workshops

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Resultaatgericht, Samenwerken, People manager, Coachend leidinggeven, onder druk kalm en bestendig, creatief


Talenkennis interimmanager

nederlands, engels, duits

 beschikbaar?