T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?interim- en projectmanager

interim- en projectmanager

Werkervaring interimmanager

Ik heb zowel ervaring als interim manager (overheid/gemeentelijk) als projectmanager (zakelijke dienstverlening en overheid).
Mijn laatste opdracht heb ik als projectmanager bij het Kadaster een aanzet gegegeven voor een plan tot Redesign van de applicatie Klic. Hiervoor is een team IT architecten aangestuurd, zodat een Solution Architecture tot stand gebracht is.
Daarvoor als interim manager in de gemeente Tilburg twee opdrachten uitgevoerd: coaching en interim management afd. Faciliteiten en interim management team mediacommunicatie.
Daarvoor: projectmanager voor het opzetten van een nieuw klantproces bij UWV.
Daarvoor: programma-manager bij belastingdienst/CICT voor productiebesturing en het ontwerp + implementatie van een workflow management systeem (o.b.v. RUP)

Opleiding interimmanager

academisch (rechten)
Nima A
Prince 2 Foudation

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik ben analytisch ingesteld en een gedreven persoonlijkheid, die resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik ben in staat een strategische visie te ontwikkelen en deze om te zetten naar tactische en operationele plannen. Ik ben door mijn communicatieve vaardigheden in staat deze eigenschappen over te brengen op mijn omgeving, waarbij ik door mijn relativeringsvermogen tegelijkertijd mijn omgeving ruimte bied en ondersteun bij het formuleren en behalen van de gewenste doelstellingen.
Ik ben een sturend, motiverend en coachende manager.


Talenkennis interimmanager

NL, moedertaal; Engels: goed; Duist: goed

Overig

Ik heb mn ervaring met change management en project-/programma management activiteiten.

 beschikbaar?