T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Projectontwikkelaar/ leider/ adviseur

Projectontwikkelaar/ leider/ adviseur

Werkervaring interimmanager

Op interimbasis:
Projectleider wervingsdesk. ROC Flevoland (okt 2008-heden. 1x vervolgopdracht)
Werkzaamheden: beschrijven workflow, rollen en verantwoordelijkheden van de nieuw in te richten wervingsdesk (soort verkoopbinnendienst) van zichzelf en in relatie tot interne afdelingen, externe partijen en markteting. Maken stroomschema's. Vormgeven en bouwen van volgsysteem en managementrapportages in Excel. Implementatie in de organisatie. Gebruikmakend van Microsoft Office, inclusief Visio, Powerpoint, Excel.

Schrijven en uitgeven boek. Eigen beheer i.s.m. 2PK Media. (jan. 2009- heden).
Werkzaamheden: Bedenken en schrijven boek "Een nieuwe baan". Bepalen vormgeving, druk en afzetmarkt. Commercieel vermarkten.

Personal coach- UWV Werkbedrijf jan. 2009-heden)
Werkzaamheden: begeleiden van 2 werkloos werkzoekenden bij de start als zelfstandig ondernemen. Coachen in het opstellen van ondernemersplan, risicoinventarisatie, marktetingplan. Methodieken o.a. STAR, positive reenforcement, enneagram en zelfontwikkelde coachingstechniek.

Projectleider- 2PK Media (juni 2008-oktober 2008)
Werkzaamheden: In samenwerking met directeur bepalen van bedrijfsprofiel, productportfolio, marketingstrategie. Maken van website, marketingmateriaal en vormgeven commercieel traject.

Projectleider 45+ werkt!- Gemeente Utrecht (okt 2007-juni 2008. 2x vervolgopdracht)
Beschrijving werkzaamheden:
Ontwerpen, samenstellen en leidinggeven aan de uitvoering van een beeldvormingsprogramma ter verbetering van het imago van de werkloze 45+ er. Managen samenwerking met lokale UWV en CWI's. Voeren van interne en externe communicatie (fysiek en digitaal). Inkopen en organiseren van samenwerkingen met derden (o.a. Ministerie SZW, Joop van de Ende theaterproducties, diverse trainings- en communicatiebureau's, re-integratiebedrijven, Jaarbeurs). Organiseren van Carrierebeurs 45+ en mediacampagne.

Trainer en samensteller trainingsprogramma - Werkbedrijf Gemeente Amsterdam (dec 2007-april 2008. 1x vervolgopdracht)
Beschrijving werkzaamheden:
Samenstelling(commercieel) ontwikkelingsprogramma bestaande uit workshops om consulenten te trainen in de relatie met reintegratiebedrijven en de bevordering/bewaking van de daar te realiseren doelstellingen.

Ontwikkelaar, trainer- Epheon Reintegratie (mei 2007-dec 2007. 3x vervolgopdracht).
Beschrijving werkzaamheden:
Ontwikkelen, schrijven en samenstellen van thematisch trainingsmateriaal voor deelnemers aan een reintegratietraject. Tevens het geven van training aan reintegratieconsulenten in de achtergronden van dit materiaal en het gebruik hiervan in een traject.

In loondienst:
Regiomanager- Epheon Reintegratie (2006-2007)
Eindverantwoordelijk voor verkoop en uitvoering reintegratiediensten aan overheden en bedrijven. Leidinggevend aan 25 medewerkers. Lid van MT.

Commercieel manager- SagEnn Reintegratie (2004-2006)
Opzetten afdeling verkoop en marketing. Eindverantwoordelijk voor ontwikkeling nieuwe diensten, verbetering bestaande diensten, marketing, verkoop, PR. Lid van MT.

Strategisch accountmanager- KLIQ reintegratie (2000-2004)
Verkoop reintegratiediensten aan overheden en bedrijven. Relatiebeheer. Initieren verkoopacties.

Consulent Uitzenden en Detacheren- Start Uitzendbureau (1999-2000)
Uitzenden en detacheren, opbouw en onderhoud netwerk.

Docent Engels en Technologische Vorming- diverse VO (VBO, MAVO, HAVO, Gymnasium)en MBO scholen (MEAO, MMO, Detailhandel, Commercieel). (1992-1999)
Lesgeven en ontwikkelen lesmethodiek in grote diversiteit aan vakken (w.o. Engels, Technologische Vorming tbv branches textiel/doe-het-zelfartikelen/elektrisch huishoudelijke apparatuur, Huishoudkunde.


Opleiding interimmanager

Coachen met het enneagram
Diverse salestrainingen (w.o. BIT/Krauthammer)
NLO Engels en Huishoudkunde 2e graads(HBO)
Docent Nederlands als tweede taal (HBO+)


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Resultaatgericht, creatief, innovatief, commercieel, gedreven, ondernemend, netwerker, communicatief vaardig, flexibel en inspirerend. Sterke én innemende persoonlijkheid.

Talenkennis interimmanager

Nederlands (native), Engels (uitstekend), Fries (uitstekend) Duits (goed), Frans (redelijk)

Overig

Ik ga graag de uitdaging aan.

 beschikbaar?