T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?HR Manager

HR Manager

Werkervaring interimmanager

opdrachten:
- Windesheim Interim Managing Consultant
- Strategisch partner Business Excellence Group
- Volker Wessels HR BP
- Manager P&O OPG/Mediq
- Manager P&O COA Groningen
- Management coach bij Interimmanagersnetwerk
- Projectmanager OCW
- Eigen adviespraktijk MKB Zwolle

Banen:
- Consultant Andare (ook MKB)
- Schuuring CN Personeelsmanager

Ik ben naast mijn eigen opdrachten en adviespraktijk ook bezig met bedrijfsovername en overname van activiteiten en producten voor een klein aantal ondernemers. Due dilligence bijvoorbeeld, verkoopklaar maken, optimalisaties maar ook afvloeiingen horen daar onder andere bij. Vanuit Business Excellence voeren we ook scans uit vanuit een bedrijfseconomisch perspectief, daarnaast voer ik zelf ook scans uit om allerlei beleidsmatige terreinen. Ik controlleer en doe voorstellen om de aansluiting tussen strategie en praktijk te verbeteren. Panklaar en tot in detail. Bijbehorende besluitvorming breng ik ook in kaart en implementatie kan ik ook doen eventueel.

Opleiding interimmanager

HBO P&O
financieel management
Bedrijfskunde RUG
Povocatief Coachen

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Verbinding, analyse, verantwoordelijkheid nemen, leiderschap, innovatief, klantbesef, gezond verstand, durven ondernemen

Talenkennis interimmanager

Engels en nederlands

Overig

Ik ben voor opdrachten in heel nederland te vinden. Ik heb een schappelijk tarief voor de kennis en ervaring die ik meeneem. Ik heb namelijk mijn eigen schaduwmanagement in een netwerk van interimmers vanuit andere disciplines die elkaar schaduwen en coachen en ook kennis en ervaring gratis ter beschikking stellen aan de partners. Je krijgt de expertise van 6 professionals zonder dat ze allemaal voor je voeten lopen dus!

 beschikbaar?