T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Manager informatiemanagement en ICT

Manager informatiemanagement en ICT

Werkervaring interimmanager

Zelfbewuste ondernemende en daadkrachtige IT manager met ruime ervaring in sturing en advisering van diversiteit aan IT projecten binnen (semi)overheid en zakelijke dienstverlening. Als coachend manager naar mijn teams richt ik mij voornamelijk op optimalisatie en ondersteuning van IT oplossingen aan de business. Heldere visie op en vertaling van strategie van IT ontwikkelingen die benodigd zijn voor het realiseren van de doelstellingen van de organisatie. Ruime ervaring met projectmatige aanpak van IT vraagstukken en projecten.

2016-2018 Business Technology Lead/Regional Supervisor
Business Technology Lead EMEA en Regional Supervisor IT voor een producent van tafelglas met verantwoordelijkheid voor tactisch/operationele IT infrastructuur en informatie management. Regievoering en budgetverantwoordelijk voor uitvoering van onder meer teamoptimalisatie, vernieuwing van IT infrastructuur, selectie en implementatie van ondersteunende Web- en Cloud applicaties, SOX-compliancy, GDPR inventarisatie en verbetervoorstellen.

2015-2018 Interim IT Manager/Projectmanager
IT (Project)Manager met visie en daadkracht die organisaties en IT afdelingen helpt bij de vernieuwing en verbetering van haar IT oplossingen en dienstverlening om de ondersteuning aan de business te optimaliseren

2009-2015 Manager ICT en Informatiemanagement
Als IT Manager en MT-lid verantwoordelijk voor het strategisch-tactische ICT en Informatie meerjarenbeleid en advisering aan directie en management. Door een gedegen analyse en herstructurering van het IT en Informatiebeleid en het creëren van een optimale balans in resourcepool de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de infrastructuren en informatiestromen weten te maximaliseren.

2006-2009 - Projectmanager
Als projectmanager bij lokale en regionale overheden, nutsbedrijven en woonstichtingen verantwoordelijk voor succesvolle implementaties van een diversiteit aan gelijktijdige projecten. Door mijn lef, helicopterview en vindingrijkheid weet ik verbanden te creëren, en een eigenzinnige aanpak te formuleren waarbij interne en externe resources optimaal worden gealloceerd om de projectdoelstellingen tot een succes te maken.

2001-2006 - Fieldmanager
Vorming en uitvoering van personeelsbeleid voor IT specialisten, met als kerntaken inzetbaarheid, facturabiliteit, verzuimmanagement, persoonlijke ontwikkeling, beoordelings- en beloningsbeleid, en werving en selectie.

1998-2001 - Projectleider/teamleider Development (Detachering)
Voor verscheidene opdrachtgevers in diverse projecten verantwoordelijk voor development en implementatie van software oplossingen voor lokale en regionale overheden en zakelijke dienstverleners.

Opleiding interimmanager

2009 - Bachelor Strategy and Organization
1995 - Hoger Informatica Onderwijs

Cursussen
2008 - IPMA-D
2008 - Prince II
2007 - Aansturen zonder hierarchische bevoegdheid
2005 - Effectieve Interactie
2004 - SPRINT
2004 - Competentiemanagement
2001 - Managementvaardigheden
1997 - Communicatieve vaardigheden

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Realistisch, Daadkrachtig, Flexibel, Integer en betrouwbaar, Zelfstarter, Betrokken, Loyaal en gedreven, Doorzetter, Autonoom, Creatief, Organiseren en leidinggeven
• Incasseringsvermogen • Vindingrijk


Talenkennis interimmanager

Nederlands (Moedertaal)
Engels (uitstekend spreek- en schrijfvaardigheid)
Duits (uitstekend spreek- en schrijfvaardigheid)

Overig

2009-2015 Lid MT
2003-2005 Voorzitter Fieldmanagers overleg
1998-2001 Voorzitter Competence Center Oracle

 beschikbaar?