T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Manager Opleiding & ontwikkeling

Manager Opleiding & ontwikkeling

Werkervaring interimmanager

Bestuurlijke ervaring:
• Bestuurder binnen de stichting KPO st. Antonius die het beheer voert over 7 basisscholen in de gemeente de Ronde Venen.
• Nederlanse Culturele Sportbond, als bestuurs-adviseur betrokken bij verenigings ondersteunende projecten op het gebied van jongeren partiocipatie en opleiding.
• Watervrienden Amsterdam, DJK-ZAR, bestuurslid geweest op de vlakken van jeugd en jongerenwerk, wedstrijd organisatie en financiën.
• Vereniging van Eigenaren, voorzitter van VVE geweest, voor 86 woningen.


Mijn management ervaring:
• Corus te IJmuiden, Als manager verantwoordelijk voor Talent ontwikkeling, hierbij team aansturend met de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling van ca. 300 talenten op alle niveau’s.
• Corus te IJmuiden, als facilitator, proces manager verantwoordelijk voor diverse organisatie ontwikkeltrajecten op management / directie niveau.
• Heiwegen Consultancy te Apeldoorn, op projectbasis verantwoordelijk voor internal recruitment bij diverse klanten. Taken die hierbij hoorden waren, het ontwerpen en inrichten van de processen, werven en selecteren bezetting, behalen strategische doelen.
• Innovam te Nieuwegein, Leiding gegeven aan groep (4) medewerkers verantwoordelijk voor projectondersteuning. Verder als programmamanager verantwoordelijk voor de cohesie en samenhang van diverse projecten in de diverse opleidingsprogramma’s
• Getronics Consulting, Als MT lid marketing & sales verantwoordelijk voor leadgeneratie en leegloop. Hiernaast in diverse werkgroepen betrokken geweest.

Onderwerpen:
Organisatie ontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, HRM, verkoop, projectmanagement, opleidingen en werving & Selectie.

Branches:
Industrie, Automotive, retail, handel.

Stijl van werken:
Pro-actief, duidelijk. Neem initiatieven en rond zaken af. Heb vertrouwen in medewerkers en stuur op resultaat.

Mijn Project managers ervaring:
• Corus, Als programmamanager verantwoordelijk voor diverse management opleidingen, tevens deelprojectleider HR transformatie.
• Corus, Als programmamanager verantwoordelijk voor het Talent Development Programme, waarin opleiding, coaching, administratie en het volgen van Talenten zit.
• Projectleider voor het implementeren van een retention programma.
• Heiwegen Consultancy te Apeldoorn, Als projectleider betrokken bij diverse grootschalige wervingsprojecten. Als project adviseur betrokken bij diverse projecten op het gebied van HRM tools (variabele beloning, competentie management, doorstroom van personeel)
• Innovam te Nieuwegein, als projectleider verantwoordelijk geweest voor diverse opleidingsprogramma’s (Volkswagen Academy, Ford Academy en Jaguar Academy). Hiernaast bij diverse projecten betrokken geweest als project adviseur of programma manager voor met name projecten mbt invoering en uitvoering van HRM tools (POP’s, Competentie management, HRM Scan)
• TRIGON / InTerPAC te Vianen, als Project manager en deelprojectleider verantwoordelijk geweest voor diverse projecten op het gebied van ICT en Card oplossingen (KPN Companycard).

Onderwerpen:
Organisatie inrichting / ontwikkeling, Talent management, HRM, ICT, Opleidingen en werving & Selectie.

Branches:
Industrie, Automotive, retail, leisure, handel.

Stijl van werken:
Interactief en direct. Neem geen blad voor de mond en werk volgens een duidelijk planning. Communicatie staat centraal.

Mijn trainers ervaring:
• Corus Staal BV. Als trainer verantwoordelijk voor diverse organisatie - ontwikkeltrajecten en trainingen op diverse gebieden. Persoonlijke en teamcoaching ten behoeve van performance verbetering.
• Heiwegen Consultancy te Apeldoorn, Senior consultant werving & selectie, waarbij het persoonlijk coachen en begeleiden van klanten op het gebied van personeel en organisatie centraal staat. Hiernaast 3 jaar als free lancer betrokken bij diverse opdrachtgevers op het gebied van, dealer development, competentie management, persoonlijke opleidings plannen, kwaliteit (oa. INK Model), commercie, management en communicatie.
• Innovam te Nieuwegein, als trainer, accountmanager en manager trainingen, commercieel en management trainingen, aangevuld met train the trainer trainingen. Gericht op retail en groothandels trainingen onder meer binnen de automotive branche.
• NCS (Nederlandse Culturele Sportbond), als vrijwillig trainer, voornamelijk trainingen aan jong en beginnend kader voor verenigingen, verder verenigingsadvies en activiteiten begeleider bij diverse activiteiten.

Onderwerpen:
Werken aan werk, Communicatie, performance management, leiderschap, leidinggeven, klantgerichtheid, klantgericht telefoneren, basis communicatie, telefonische verkoop, teamwork, verkoop op diverse niveau’s, accountmanagement, kwaliteitsmodellen, people management, werving en selectie, STAR methodiek,.

Branches:
Automotive, retail, leisure, industrie, handel.

Stijl van werken:
Sluit aan bij de business, altijd gericht op het verbeteren van de performance. Interactief en meetbaar, gericht op datgene waar kandidaten goed in zijn. Veel gebruikmakend van dagelijkse praktijk van de deelnemers, rollenspel waarin trainer acteert als klant/medewerker. Vooraf duidelijke doelstellingen formuleren en deze achteraf meten, liefst in combinatie met een assessment.
Opleiding interimmanager

Sociaal Culturele Wetenschappen; Cultuur Organisatie & Management.
Vrije Universiteit, 1995-1999
Scriptie/studeerrichting/specialisatie: invloed van technologie op sociale processen als modernisme en postmodernisme
H.T.S. Technische Bedrijfskunde
Hogeschool van Amsterdam, 1991-1995
Scriptie/studeerrichting/specialisatie: ontwerp en implementatie van administratieve organisatie binnen KPN telecom te Amsterdam
E.T.S. (M.T.S.) elektronica
ETS, 1987-1991
L.T.S. elektrotechniek
Concordia Inter NOS, 1983-1987


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Pro-actief, duidelijk. Neem initiatieven en rond zaken af. Heb vertrouwen in medewerkers en stuur op resultaat.

Talenkennis interimmanager

Nederlands; moedertaal
engels; gevorderd
duits, lezen goed, spreken, voldoende

Overig

Sluit aan bij de business, altijd gericht op het verbeteren van de performance. Interactief en meetbaar, gericht op datgene waar kandidaten goed in zijn itt verbeteren van slechte eigenschappen. Vooraf duidelijke doelstellingen formuleren en deze achteraf meten

 beschikbaar?