T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Interim Manager

Interim Manager

Werkervaring interimmanager

Ik ben een gedreven persoon en de drive die ik heb uit zich in werken met enthousiasme en passie. Ik ben nieuwsgierig naar mensen. Daarom kijk ik altijd naar wat men drijft om iets te doen. Kijken naar valkuilen, maar ook sterktes. Kijken naar uitdagingen die aan te gaan zijn en verbeteringen die te behalen zijn. Van een individu of een groep mensen.

Ik ben sterk in het organiseren van werkzaamheden. Daarmee bedoel ik dat ik snel overzicht heb in wat moet gebeuren en dit ga ik dan ook gewoon doen. Kennis en inzicht heb ik door de jaren heen verworven als het gaat om transparante bedrijfsvoering opzetten, processen ontwerpen en (beleids)stukken in de Kinderopvang professionaliseren. Een locatie organiseren en men erbij betrekken; dat vind ik belangrijk. De intrinsieke motivatie van mensen aanspreken om hun eigen kwaliteiten en die van de organisatie te (leren) optimaliseren; daar ben ik goed in.

Een vertaalslag maken naar de werkvloer. Doen wat nodig is en faciliteren, zodat men lekker kan werken. Laten bestaan wat werkt, stoppen met wat niet werkt.

Binnen kinderopvangorganisaties heb ik de functie van interim manager bekleed, wat inhield dat ik op basis van opdrachten door heel Nederland werd ingezet op locaties. Om een cultuurverandering teweeg te brengen, koers te houden bij zwaar weer of een manager te vervangen bij ziekte of verlof.

Opleiding interimmanager

Teambuilding en Effectief Leidinggeven in de kinderopvang- Parenticom 2010
Succesvol klanten werven- van Venrooij Training & Advies 2011
Verandermanagement- PragmaVision 2012
Situationeel leidinggeven- PragmaVision 2012
Confronterend Coachen- Skills 2012
Feedback geven en ontvangen- Trainingsproducties 2013
Post HBO Coaching 2018-2019

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Sociale vaardigheid
Besluitvaardigheid
Motiveren
Coachen
Conflicthantering
Overtuigen
Sturend vermogen


Talenkennis interimmanager

Nederlands en Engels uitstekend, Frans gemiddeld.

 beschikbaar?