T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Projectmanager

Projectmanager

Werkervaring interimmanager

Project 1: Het realiseren van een goed en stevig brede school concept, waarbinnen een doorgaande pedagogische lijn de rode draad vormt. Een nieuw samenwerkingsverband met medegebruikers aangaan en uitrollen. Het begeleiden van de verbouwing, het realiseren van een bruikbaar raamwerk t.b.v. een samenwerkingsverband tussen alle gebruikers, inrichten van de nieuwe ruimtes.
Project 2: Projectleider van het ouderportaal waarbij verantwoordelijk voor de implementatie en het geven van trainingen aan medewerkers.

Projectmanager KMN Kind&Co
Project 1: Het begeleiden van de verhuizing, activiteiten aanbod en zichtbaarheid van een buitenschoolse opvang binnen de nieuwe locatie van school. De samenwerkingsverbanden met diverse partijen verdiepen. De doorgaande leerlijn activeren/stimuleren.
Project 2: Een adviesrapport maken en een plan van aanpak schrijven voor een buitenschoolse opvang om deze locatie meer op de kaart te krijgen.

Opleiding interimmanager

Management Algemeen (behaald) Apr 2005 - jan 2006 (Secans, Tilburg)
Management Kinderopvang (behaald) Apr 2005 - jan 2006 (Secans, Tilburg ) Sociaal Pedagogisch Werk (behaald) Sep 1997 - jun 2000 (ROC, Utrecht) Administratie (behaald) Sep 1993 - jun 1997 (Minkema College, Woerden)

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits, Swahili

 beschikbaar?