T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Interim Manager Contact Center

Interim Manager Contact Center

Werkervaring interimmanager

“Klant Contact zit jou in het bloed” zeggen mensen vaak tegen mij: geen uitdaging in het klant contact is mij te groot. Of het nu gaat om verbeteren klanttevredenheid, medewerkers en team ontwikkeling, processen of forecast & planning; als Klant Contact expert zorg ik razendsnel voor aansprekende resultaten. Afdelingen en leidinggevende komen door mijn manier van werken echt in beweging en organisaties hun kosten flink verlagen, het werkplezier echt verhogen en hun klanten echte fans worden.

Mijn passie is dat elke organisaties de meest klant gedreven organisatie wordt. Door te werken met organisaties die echt willen veranderen en samen te bouwen aan een betere versie van de organisatie van morgen. Klanten merken het verschil en dat vertaalt zich in harde euro’s!

Stijl van werken/kwaliteiten

Happy Customer Specialist
Met meer dan 20 jaar ervaring binnen Customer Service, ben ik elke situatie of het nu gaat over klanten, medewerkers, processen of systemen al een keer tegengekomen. Of het nu gaat over telefonisch klantcontact, via Social Media of face to face ik heb de ervaring. Door mijn kennis en ervaring ben ik razendsnel in staat om zaken tot op de bodem uit te zoeken en op te lossen. Ik gebruik vaak eerder ontwikkelde en bewezen producten als basis maar finetune deze voor de klant en situatie, in plaats van opnieuw het wiel uit te vinden. Daarmee bereik ik snel de eerste resultaten!


Agile Change Coach
Mijn analyses zijn messcherp, samen met een sterke helikopter visie weet ik in een kort tijdsbestek feilloos waar het om draait. Geef mij een dag in een klantomgeving en ik heb snel inzicht in de problemen. Door op een Agile werkwijze een project aan te pakken boek ik snel resultaten. Als Agile Change Coach betrek je altijd medewerkers en leidinggevende. Werk ik met minder lange overleggen en lever ik korte visuele rapportages, zodat de stand van zaken op ieder moment zichtbaar is. Agile werken is de manier van werken die bij mij past; samen met mensen, flexibel kunnen handelen maar wel met blijvend resultaat. Het oplossen van langlopende problemen is als een puzzel, die los ik op tot op de bodem waardoor organisaties of teams weer beter gaan werken. Als mijn opdracht afgelopen geef ik mijn klant tips en adviezen hoe hij Agile kan blijven werken.

People Development Coach
Mensen geven mij snel vertrouwen, waardoor ik een goed beeld krijg van wat hen beweegt, en waar hun vraagstuk ligt. Door mijn communicatie krijg ik mensen mee en verbind ze aan elkaar, wat zorgt voor (weer) betrokken mensen en goed lopende teams. Door op een integere wijze te vertellen wat ik zie/ervaar help ik mensen in beweging te komen en nieuwe stappen te zetten. On the job bezig zijn met de ontwikkeling van een leidinggevende of medewerker leidt samen tot mooie resultaten. Als coach steun ik medewerkers tijdens die ontwikkeling en ben hun steun en toeverlaat. Motiveren, communiceren en meenemen van medewerkers is voor mij de enige basis voor een geslaagde verandering. Ik loop zelf graag voorop als het gaat om gedragsveranderingen. Bouwen van echte goed functionerende teams en het verder ontwikkelen en coachen van leiderschap, is waar ik iedere dag weer, mijn plezier uithaal en mensen mij voor onderschrijven.

Opleiding interimmanager

HBO Management & Bedrijfskunde
HBO Verander Management
Diverse opleidingen op leiderschap
Career en loopbaan coach
Scrum Fundamentals
Scrum Master

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Enthousiaste en betrokken persoon om mee samen te werken • gedreven en zeer daadkrachtig • communicator pur sang • denkt in oplossingen i.p.v. problemen • mensen mens met passie voor leiderschap • krijgt mensen echt in beweging • open, eerlijk en transparant • toegankelijk • werkt Agile • loyaal • out of the box • humor •
zet mensen aan tot nadenken • brengt structuur en blijvende oplossingen ••


Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels

 beschikbaar?