T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Business Developer Verandermanager

Business Developer Verandermanager

Werkervaring interimmanager

Ik bezit de nodige kennis, ervaring en anciënniteit om uw bedrijf en afdelingen te helpen aan stijgende resultaten door het doorvoeren van verbeterde bedrijfsvoering. Bij de internationaal opererende bedrijven Wolters Kluwer, Kingspan en Mobilane heb ik draagvlak gecreëerd bij medewerkers door te helpen om vanuit de bedrijfsdoelstellingen doelstellingen en acties per afdeling te formuleren. In maandelijkse MT’s vorderingen per afdeling gepresenteerd en daarmee interne communicatie geoptimaliseerd. Dit naast het dagelijks managen van verwachtingen van managers en medewerkers door middel van individuele coaching in 1 op 1. Ik heb daarmee ervaring en succes verworven met; het doorbreken van “koninkrijkjes”; aanbrengen van nieuwe afdelingen of schrappen van afdelingen en aanbrengen van nieuwe lagen in de organisatie: implementeren van de lerende organisatie. Door mijn structuur van jaarplanning, organiseren, controleren en motiveren bewerkstellig ik duidelijkheid die blijkt in rapportages aan de Directie en daarmee manage ik de verwachtingen en eventuele teleurstellingen bij het middel-management.

Dienend leider die door continue verbetering en verhoging van effectiviteit bij het bouwen aan een samenhangend team de individuele ontwikkeling (lerende organisatie), het aanbrengen van verantwoordelijkheid en heldere communicatie voorstaat, teneinde gerichte groei van mensen en strategische marktuitbreiding te bereiken wat resulteert in toenemende winstgevendheid.
Ik ben getraind door de besten om vol te houden en te blijven samenwerken met anderen!

Opleiding interimmanager

@ Koninklijke Landmacht. Wolters Kluwer, Kingspan, Mobilane en SuitePlants

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik ben een door de wol geverfde Sr. commercieel / bedrijfskundig (interim) manager die zijn ervaring heeft opgedaan in verschillende lagen van het management. Hierdoor kan ik vraagstukken eenvoudig maar vooral praktisch vertalen naar operationeel- of strategisch niveau.
Persoonlijke competenties zijn: energierijk, ambitieus, wil de zaken voor elkaar hebben, sterk analytisch, bereid en durf tot verandering, creatief, pragmatisch, besluitvaardig, commercieel vaardig en houdt van open en heldere communicatie.

Talenkennis interimmanager

Engels, Duits, Nederlands

Overig

Een van mijn belangrijkste kernwaarden is “hard on the issue soft on the person”. Ik help om de business beter te maken en treedt daarom graag als sparringpartner op. Omdat ik zaken graag efficiënt en pragmatisch oplos schuw ik zelf het opstropen van de mouwen niet om de klus te klaren.
Mijn omgeving ervaart in mij iemand die zich snel inleest en goed kan verplaatsen in de persoon of bedrijf die een vraagstuk voorlegt. Hiermee kom ik snel tot de kern van de zaak.


 beschikbaar?