T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Improvement manager

Improvement manager

Werkervaring interimmanager

General manager, refractory industry, het opstellen en uitvoeren van het driejaren plan om de organisatie op een hoger nivo te krijgen.

Improvement manager op het gebied van industriele, bedrijfsmatige maintenance en cleaning vraagstukken.

Vestigingsdirecteur, industriele dienstverlening op het gebied van industrie reiniging bij petro- (chemie) en food bedrijven. Het aansturen van meerdere vestigingslocaties.

Deputy director, automotive branche, het bepalen van strategische marktgebieden en vertalen naar operations.

Bedrijfsleider ,constructie bedrijf, het aansturen van de gehele organisatie en het leiden van zeer grote projecten van werktuigbouwkundige constructies op het gebeid van weg en waterbouw.

Directiesecretaris van een bedrijf in Bouw, Projectontwikkeling en Service en Onderhoud. Het opstellen, invoeren en bewaken van alle bedrijfsmatige en kwaliteitsprocessen. Het samenvoegen van diverse bedrijfsonderdelen tot drie businessunits.
het zijn van secretaris van de Raad van Commissarissen en het ad interim leiden van de afdeling Service en Onderhoud in de woningbouw.

Manager operations, Keukenfabriek, zowel nationaal als internationaal. Het leiden van alle afdelingen , behoudens sale s en productie. Het adviseren van bedrijfsmatige verbeteringen in en voor dochterondernemingen.

Opleiding interimmanager

MBA
MIOM
HTS -w
HEAO-ce
Post HBO -material management

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

ondernemend, teamspeler, besluitvaardig, verbinder, omgeveingsbewust, innovatief

Talenkennis interimmanager

Moedertaal: Nederlands,
Goed: Engels, Duits
Matig: Frans

 beschikbaar?