T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?facilitair manager, operationeel manager, projectmanager

facilitair manager, operationeel manager, projectmanager

Werkervaring interimmanager

Gestart per 01-08-2017 als zelfstandige na ruim 31 jaar in loondienst te hebben gewerkt. Ik heb in verschillende organisaties (profit en non-profit), werkomgevingen (administratie, financiƫn, backoffice, klantenservice, projecten, facilitair) en rollen (leidinggevende, projectleider, implementatiemanager) brede ervaring opgedaan. Hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een breed inzetbare generalist met specifieke aandacht voor het facilitaire werkveld.
Ben beschikbaar voor interim opdrachten/projecten op het gebied van facilitair/operationeel/projectmanagement.

Opleiding interimmanager

Hoogst genoten opleiding: HBO bedrijfskunde, specialisatie bedrijfskundig facilitair management.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Resultaatgericht, dienstverlenend, ondernemend, punctueel, gestructureerd, planmatig, stressbestendig, communicatief vaardig, analytisch, doorzetter, duidelijke afspraken.

Talenkennis interimmanager

nederlands en engels

Overig

OPTIMALISEREN DOOR SAMENWERKEN
Het geeft mij een boost om samen te werken met opdrachtgever en medewerkers in een dynamische werkomgeving. Dit maakt dat we gezamenlijk op resultaatgerichte wijze processen optimaliseren, kwaliteit borgen en efficiƫnter en slagvaardiger opereren. Zodat wij gezamenlijk, op een resultaatgerichte wijze, een opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Ik geef personen hun eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om, binnen gemaakte afspraken, hun werk uit te voeren. Mijn stijl van leidinggeven is relatiegericht en vakinhoudelijk. Als (project)manager houd ik de hoofdlijnen in de gaten en stel mijzelf coachend op om te stimuleren en motiveren. Bouwen aan de onderlinge relatie vind ik essentieel om als team goed te kunnen functioneren en presteren. Ik ben pragmatisch en dring snel tot de kern door. Dat combineer ik met theoretische kennis en ontwikkelingen uit het werkveld.


 beschikbaar?