T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?IT Manager - Agile Coach - Projectmanager

IT Manager - Agile Coach - Projectmanager

Werkervaring interimmanager

Technisch georiënteerd en resultaatgericht professional met 20 jaar ervaring in de IT-infrastructuur, software development, projectmanagement, met zeven jaren ervaring in generiek management.

Bewezen trackrecord in het toepassen van het Agile SCRUM framework inclusief opgeleide SCRUM Masters & Product Owners van verschillende SCRUM-teams.

Succes in het leiden van belangrijke technologieën zonder downtime van de productieomgeving. Thuis in o.a. opslagoplossingen en databack-up strategieën.

Bekwaam in het migreren van systemen, het toewijzen van middelen, het bevorderen van gebruik van software, het instrueren van aankomend leidinggevenden, en het verlenen van steun aan eindgebruikers.

Beschikt over sterke kennis van Microsoft (Cloud) technologieën, PRINCE2 en Proces Management.

Uniserver Internet BV
Mei 2016 – Augustus 2017
Afgelopen jaar manager DevOps a.i.
Uitgebreide ondersteuning geleverd in recruitment proces van 10 geselecteerde, hoogopgeleide en competente infrastructuur- en software development engineers. Leverde effectieve oplossingen en deskundig advies aan technici met betrekking tot impact issues en ondersteuning bij het verlengen van de ISO-certificaten. Toegepaste Agile SCRUM framework in samenwerking met de nu opgeleide SCRUM Masters & Product Owners voor een aantal SCRUM-teams.
Gemigreerd van een oud naar nieuw Continuous Integration /-Delivery platform, dat op recentste technologie van Microsoft (versie 2017) is gebaseerd.
Lanceerde een nieuwe en innovatieve Cloud Enabled werkplek met Mac en Windows op basis van state-of-the-art Microsoft technologieën, zoals Microsoft 365 Business Suite.

Performation Healthcare Intelligence BV
Maart 2016 – Mei 2016
Product Owner a.i. / Projectmanager a.i.
De verminderde operationele kosten door €250k jaarlijks, door de verandering van CAPEX naar OPEX-uitgaven, die bedrijfscontinuïteit en operationele efficiency verbeterde. Bedacht en uitgevoerd migratieplan voor naadloze operaties. Coachend en leid het migratieteam d.m.v. een Agile aanpak om operationele efficiency te bereiken.
Gemigreerd naar opnieuw opgebouwde 120 virtuele servers met meer dan 20 applicaties binnen vijf maanden.

Performation Healthcare Intelligence BV
Januari 2011 – Maart 2016
Begeleid een zeer bekwaam en professioneel team van technische consultants om uitstekende service te leveren, activiteiten voor gegevensverwerking te begeleiden en nieuwe platforms en applicaties voor werkstations te ontwikkelen in samenwerking met ITIL en Agile SCRUM opgeleide teamleden. Twee rollen gelijktijdig uitgevoerd als Product Owner van het gegevensverwerkingsplatform en ICT Projectmanager. Beheerd verschillende IT-projecten van begin tot voltooiing en leverde deliverables binnen tijd en overeengekomen budget.
Coachend en motiverend meer dan 15 professionals in management consultancy business voor meer dan vijf jaren.
Begeleid een team van 15 fte's om het budget van €1M effectief te managen en bediend 80% van de ziekenhuizen in Nederland.

PeopleWare ICT Solutions
Oktober 2007 – Januari 2011
Als een interim fungeert voor zeven klanten in verschillende industrieën, zoals de lokale overheid, telecomprovider, verkeer en parkeren, water leverancier en management consultancy. Succesvol gemigreerd 22.000 mailboxen voor ZAIN / Celtel in verschillende Afrikaanse landen in 2009. Gestuurde change manager infrastructuur met 16 locaties, 120 servers, 900 werkstations en 800 gebruikers voor Evides in 2008.
Toegekend budget van €750k voor migratie van de IT-infrastructuur van Gemeente Rijnwoude in 2008 - 2010.
Managede een portfolio bolland systemen en parkeermeters van €1M omzet voor Taxameter Centrale in 2008.
Aanvullende ervaringen:
Projectleider, Gemeente Haarlem, 2010
Project Coaching, Gemeente Langedijk, 2009

Gemini Ziekenhuis
Maart 2003 – Oktober 2007
- Automatisering coördinator / Informatie adviseur /
Projectleider

Opleiding interimmanager

Agile SCRUM training
Mansal Training - Motivating Leadership
PRINCE2 Practitioner
HTS Werktuigbouwkunde

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

veelzijdig, flexible, aanpasbaar, doelmatig, vasthoudend, stevig, vooruitstrevend, innovatief

Talenkennis interimmanager

Nederlands - moedertaal
Engels - goed

 beschikbaar?