T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 stel een vraag



Hospitality Management

Hospitality Management

Werkervaring interimmanager

Okt 2014 – heden
Freelance Horeca Trainer en Docent Horeca MBO
Functie: Het geven van advies en het trainen van horecaondernemers en medewerkers, interim management en lesgeven & lesmateriaal ontwikkeling voor o.a. het Laurentius College, Scheidegger en OVD opleidingen in de vakken: Hospitality Management, Sales, Food & Beverage Management, Financieel Management en Ondernemingsvaardigheden.

Jan 2015 – Jan 2017
Restaurant Rotisserie Braadstaal
Functie: Conceptontwikkelaar & Horecaondernemer
Taken: verantwoordelijk voor de gehele opstart en bedrijfsvoering inclusief de operationele leiding in de keuken. Bedenken gerechten, opstellen menukaart, inkopen, begeleiden van leerlingen en het doorgeven de gerechten. 6e plek Gouden Pollepel Verkiezing!

Nov 2009 – Jan 2015
Kenniscentrum Horeca/De Coöperatie Horeca
Functie: Lid Coreteam/Verbinder/Sales
Taken: Adviseren van bedrijven bij m.b.t. hun bedrijfsvoering.
Verantwoordelijk voor alle partnerrelaties bij het project “Mijnhoreca” en het Horeca Ondernemingsdossier, organisator van de benchmark ondernemersdagen, Gastspreker voor Hogeschool Tio, Hogeschool Zuyd, Stichting Register Accountants (SRA) en de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).

Feb 2009 – Jan 2014
Bast Hospitality Support
Functie: Freelance Horeca Trainer en Docent Horeca MBO/HBO
Taken: Het geven van trainingen op het gebied van o.a. dienstverlening, verkoop, wijnkennis etc. Tevens lesgeven op Hogeschool Tio in de vakken: Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Fidelio en het voorbereiden en begeleiden van studenten tijdens de Hotelpraktijkweek waar de studenten een week lang een hotel-restaurant runnen.

April 2008 – mei 2009
Albert Heijn “De Kopermolen”, Leiden
Functie: Supermarktmanager
Taken: Eindverantwoordelijk voor de winkel, personeelsbeleid (130 fte/pte), omzet, kwaliteit en winkelbeeld.

Aug 2006 – Mrt 2008
Accor Hotels Den Haag
Functie: Rooms Division Manager
Intern verhuisd binnen Accor van het Sofitel Den Haag naar het Novotel Den Haag World Forum in i.v.m. sluiting hotel.
Taken: Ondersteuning van general manager. Aansturing van alle afdelingshoofden van de operationele afdelingen in het hotel.

Jul 2005 – Jul 2006
Queen’s Gardens Resort – A Hampshire Classic Hotel, Saba, Nederlandse Antillen Functie: General Manager
Taken: Algehele leiding over het hotel.

Feb 2003 – Jul 2005
Golden Tulip Rotterdam-Centre
Functie: Rooms Division Manager
Taken: Leiding over het front office, housekeeping, algemene dienst, reseveringen en yieldteam, opstellen budgetten en investeringsplan. Samen met Sales & marketing bepalen van verkoop en promotie acties

Feb 1999 – Feb 2003
Mercure Hotel Utrecht / Nieuwegein
Functies: Front Office Manager, Sales Manager en Rooms Division Manager Taken: Leiding over het front office, housekeeping, algemene dienst en reserveringen. Bij afwezigheid sales manager 1 jaar salestaken overgenomen. Herstructurering contracten.

Opleiding interimmanager

1995-1999
Hotelschool Den Haag, hogeschool voor hotelmanagement
Afstudeerrichting: Financieel Management

1992-1995
Vakschool Wageningen, Middelbare Hotelschool Afstudeerrichting: Bedrijfsadministratie

1987-1992
Twents Carmel Lyceum, Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Gedreven, nauwkeurig, hands on, praktisch en oplossingsgericht

Talenkennis interimmanager

Nederland, Engels, Duits, Frans

Overig

IT:
Bekendheid met: MS Office Exact, diverse bekende reserverings- en yieldmanagement software alsmede de meest gebruikte social media kanalen
Cursus:
- Bedrijfshulpverlening (Coördinator) en AED - Leiden en begeleiden van een team
- Superuser cursus soft- en hardware
- Yield management voor gevorderden
- Commercieel denken en handelen 1 & 2
- Van doelstelling naar doen
- Upsell training (sales)
- Optims (Yieldmanagement programma)
Rijbewijs: A, B(E)
Koken:
Open nederlandse kampioenschappen koken voor jongeren, “Koken à la minute”, 3e plaats, 1994 Aan huis catering
Hobby’s
Reizen, koken, lezen, tennis en duiken.


 stel een vraag