T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Sales manager

Sales manager

Werkervaring interimmanager

Verkopen is een constante factor in mijn leven. Of ik nu aan het werk ben of in mijn vrije tijd: ik kan het niet laten. Ik heb 12 jaar ervaring als directeur van een trainingsbureau op het gebied van sales communicatie en management. In diverse opdrachten heb ik leiding gegeven aan organisaties van 2 tot 220 medewerkers. Maar het MKB trekt me het meest. En in een verkoopomgeving kom ik het best tot mijn recht. Sales teams aansturen, opschudden, aanjagen.. hoe je het ook noemt: dat is wat ik doe. Naast mijn eigen sales organisatie in de buitensport ben ik tijdelijk/parttime beschikbaar als interim sales manager.

Ervaring
directeur, ZOPFI BV
Eindhoven, 2013 - nu (PT)
Nadat ik mijn aandelen in ZP groep in 2013 had verkocht ben ik gestart met ZOPFI BV, een buitensport agentschap. We brengen nieuwe topkwaliteit duurzame buitensport producten op de markt in Nederland en daarbuiten. Met 2 verkopers in dienst en ook de marketing en financiƫn goed bemand, bestaat mijn rol voornamelijk uit het aansturen van het sales team.


trainer | adviseur, ZOPFI Training & Development
Eindhoven, 2013- nu (PT)
Vanuit mijn oude professie geef ik nog regelmatig workshops en trainingen op het gebied van sales, managementvaardigheden en onderhandelingstechnieken.
www.zopfi.nl

directeur, ZP groep BV
Eindhoven, 2001- 2014
ZP groep is een trainings en opleidings adviesbureau gericht op volwassenenonderwijs in het bedrijfsleven. Sales- en managementvaardigheden waren de basis van het curriculum. Ik ben gestart als trainer en ben na 3 jaar mede-eigenaar geworden en heb de rol van commercieel directeur op me genomen. In 2013 heb ik mijn aandelen verkocht en heb nog tot 2014 het huidige management ondersteund.
www.zpgroep.nl

directeur, ACC Heerlen
Heerlen, 2005- 2009
In 2005 heb ik samen met VGZ-IZA een klant contact centrum opgezet in Heerlen (ACC). In 3 maanden tijd hebben we een call center opgezet met 90 medewerkers. Na een jaar zijn we uitgebreid naar 220 mensen. Als directeur/ mede eigenaar was ik verantwoordelijk voor het dagelijks management, bewaking van de financiƫle budgetten en de contacten met derde partijen (gemeente, vastgoedbeheerders, directie VGZ-IZA, etc.) Na drie jaar heeft VGZ-IZA het bedrijf van me overgenomen
www.accheerlen.nl

Opleiding interimmanager

Technische Bedrijfskunde Fontys Hogeschool
Talloze Sales en management trainingen
Porsche Sales Academy

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Sales management, interim aansturen van een sales team, reorganiseren van het sales proces, Verkoop stimuleren

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, (Duits redelijk)

 beschikbaar?