T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Manager IT

Manager IT

Werkervaring interimmanager

Ik ben een zeer gedreven professional in de online wereld, met het bewezen vermogen om duidelijk te communiceren. Ik kom tot een consensus op meerdere niveaus van de organisatie en tussen organisaties in de directe relatie. Sectoren waarin ik heb mogen werken zijn: Financiën, Reiswereld, Educatie, Overheid (zowel hogere en lagere overheden), Verzekeringen, Telecom, Hospitality, Non-profit, Transport en Energie. Klanten die gebruik hebben gemaakt van mijn expertises zijn onder andere: T-mobile, Euphony, Achmea, NS Reizigers, Be Informed, ICTU (Binnenlandse zaken), het Ministerie van Defensie, ANWB, Landal Greenparks en MPARE (dochter Alliander).

Ik heb gewerkt aan zowel de kant van internetbureaus als opdrachtgevers in de B2C en B2B markt. Mijn belangrijkste professionele ervaring heb ik opgedaan bij organisaties die een innovatieve slag moesten maken door naast het traditionele kanaal ook nieuwe online kanalen in te gaan zetten. Toepassingsgebieden als e-marketing, e-commerce, e-business en de laatste jaren omnichannel commerce en mobiel zijn daarbij kenmerkend. Voor mijn laatste opdracht heb ik gewerkt met “big data”, “de nieuwe wereld” met een sterke focus op privacy & control.

Ik heb in verschillende rollen geopereerd. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken voor een grote Amerikaanse organisatie, EDS. Ik heb binnen EDS mogen werken voor de EMEA-tak. Na mijn opleiding als programmeur en opleider (Microsoft) heb ik in 2002 de stap gemaakt om een eigen organisatie op te gaan bouwen. De laatste 15 jaar werk ik als a.i. manager en directeur vanuit mijn eigen bedrijf. Mijn belangrijkste professional rol, ligt met name op het gebied van strategie, softwareontwikkeling en verandermanagement.

Een klantgerichte houding en inlevingsvermogen in de behoeftes is veel effectiever dan regels en procedures opstellen. Regels zijn natuurlijk belangrijk, maar het belang van de mensen voor wie je ze maakt, staat in mijn visie voorop.

Mijn collegae waarderen mij vooral omdat ik goed kan luisteren, een coachende houding heb en op directe, maar tactvolle wijze feedback geef op hun werk. Veranderingen brengen hoe dan ook weerstand op, maar ik ervaar dat mijn aanpak mensen meekrijgt en behoud voor de organisatie.

Opleiding interimmanager

Zie CV

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Zie CV

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Spaans

Overig

Zie CV

 beschikbaar?