T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?bedrijfsjurist / consultant

bedrijfsjurist / consultant

Werkervaring interimmanager

ik geef functionele en doelmatige juridische ondersteuning om veranderingen in de zorgsector mogelijk te maken.
vanuit mijn juridische ambacht ben ik zowel een oplosser als een strategische raadgever die een organisatie in haar transitie ondersteunt. Met ruime ervaring in verander- en cultuurprojecten geef ik inhoud aan nieuwe concepten, voornamelijk vanuit mijn juridische expertise. Met uitgebreide ervaring in compliance en risk management, in combinatie met mijn persoonlijkheid, ben ik in staat om proactief samen te werken met bestuurders, commissarissen, partners, accountants en wettelijke toezichthouders.

Opleiding interimmanager

Organisatieadviesbureau, gericht op het ondersteunen van zorginstellingen bij het realiseren van hun doelstellingen.
Eigenaar Consultancy B.V.: bedrijfsjuridische ondersteuning reorganisatie juridische structuur ouderenzorg- / thuiszorginstelling midden Nederland. Analyse juridische werkterrein ouderenzorg- / thuiszorginstelling. Juridische adviseur zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking zuid Nederland;
Achmea Directeur Operational Risk & Compliance / Group Compliance Officer. Eerst verantwoordelijke voor operational risk management binnen Achmea groep en eindverantwoordelijke voor compliance; directe rapportage aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Zelfstandige rapportage naar de Audit & Risk Committee van de Raad van Commissarissen van Achmea. De grootte van OR&C was 32 fte. Functioneel leidinggevende van de operational risk kolom en de compliance kolom binnen Achmea. Alles bij elkaar circa 160 fte.

Talenkennis interimmanager

Nederlands / Engels

 beschikbaar?