T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Interim Manager voor Non-profit sector

Interim Manager voor Non-profit sector

Werkervaring interimmanager

Hoofd Paramedische & Psychosociale Dienst (50 werknemers) / Neuropsycholoog
Amstelring
• De functie bestond voor 75% uit hiërarchisch leidinggeven aan 50 zorgprofessionals. Daarnaast gaf ik functioneel leiding aan de vakgroepen psychologie (18 werknemers) en maatschappelijk werk (14 werknemers).
• De werkzaamheden bestonden o.a. uit deelname aan en voorzitten van het MT, financieel en strategisch management, voorzitten van project- en werkgroepen, personeelsbeheer, beleidsontwikkeling en relatiebeheer met verschillende stakeholders. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met het MT, collega hoofden, eerste artsen, de locatiemanagers, P&O, control en RvB. Naast de reguliere werkzaamheden heb ik onder andere een eerstelijnspraktijk opgezet voor de psychologen en geparticipeerd in het opzetten van een nieuwe revalidatieafdeling.
• De functie bestond voor 25% uit werkzaamheden als neuropsycholoog.


Neuropsycholoog
Viva! Zorggroep
• De werkzaamheden bestonden o.a. uit psychodiagnostisch onderzoek, indicatiestelling en behandeling van cliënten en het systeem in samenwerking met een multidisciplinair team. Daarnaast bestond de functie uit consultatie en advisering van management, andere behandeldisciplines en de zorg.
• Extra werkzaamheden waren de ontwikkeling van een onderwijsprogramma voor de zorgteams. Dit programma, met als doel deskundigheidsbervordering, is geïmplementeerd in het begeleidingstraject van de zorg.


Projectmedewerker: Bone Lengthening Project
Utrecht Medisch Centrum (UMC)

• De opdracht vanuit Business Studies was het ontwikkelen van een businessplan voor beenverlenging voor de afdeling orthopedie van het UMC. De mogelijkheden voor de Chinese en Europese markt zijn onderzocht (concurrentie analyse, een strategisch plan voor de implementatie en een financieel plan).
• Het UMC wilde het business plan realiseren waarbij de mogelijkheid bestond om de ondernemer te worden.Vanwege studieverplichtingen was dit echter niet mogelijk.

Opleiding interimmanager

Inspiring and Motivating Individuals (online) | University of Michigan

Management Coaching | ZitaCoaching
Management Coachingstraject (6 maanden) voor het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten

MSc Business Studies (Engelstalige studie) | Universiteit van Amsterdam
Vakken: Valuation and Value Based Management (extra vak)
Internal and External Governance
International Strategic Management
International Entrepreneurship

Psychologie

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Goede interpersoonlijke vaardigheden, Analytisch, Kritisch, Doelgericht, Goede organisatorische vaardigheden, Verbinder, Ambitieus, Volhardend, Motiverende leiderschapskwaliteiten, Gedisciplineerd, Ondernemend

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Portugees

 beschikbaar?