T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Werkervaring interimmanager

Profiel
Ik ben een gedreven campagne manager op het gebied van marketing & communicatie, een zogenaamde doenker! In de probleemstelling van mijn opdrachtgever kan ik me snel inleven. Ik ben direct de grootste fan van jouw bedrijf en vanuit die passie weet ik de beste oplossingen te creëren en tot uitvoering te brengen. Ruim 20 jaar operationele en strategische ervaring breng ik mee op het gebied van marketing, communicatie, advertising en management.

Specialiteiten
Positioneren, merken bouwen en onderhouden, on- en offline campagnes icm social media, activaties, aansturen bureaus (pitch begeleiding), media en onderzoek. Merk-, naam- en huisstijl ontwikkeling.

Werkervaring
Ruim vijftien jaar ervaring aan bureauzijde op strategie en account in vele branches. Ruim 8 jaar ervaring als zelfstandig professional aan opdrachtgeverszijde in diverse marketing en communicatiefuncties op operationeel en leidinggevend niveau.

De combinatie van bureau- en opdrachtgever ervaring zorgt ervoor dat ik het maximale rendement uit de samenwerking tussen marketing en creatie zal halen.
Interim 2006 - heden: KPN, ING, Eneco, Kamer van Koophandel, Malmberg, ABN/AMRO, NPO
Vast 1990 - 2006: Y&R/Wunderman, DP&A, Vaz Dias, EURO/RSCG

Consultancy 2006 –heden: Adviseur Communicatie VVV/Gemeente Weesp, Ahoy
Rotterdam, Remote Business ICT-oplossingen, Focus
Nederland opleidingen

Opleiding interimmanager

HBO Bedrijfskader,
Scrum Master,
Social Media expert,
SRM Nima B en Raclame B,
Lid Top Marketeers Network,
Lid De CommunicatieWinkel en
Lid Top Freelance Network,

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Agile werkwijze. Weet me snel en adequaat in te leven in mij opdrachtgever, de materie en de opdracht. En snel met oplossingen te komen. Ben gewend om te gaan en samen te werken met veel verschillende mensen en niveaus. En te presenteren aan en adviseren van Directies, RvB's en MT's, waar ik ook lid van ben geweest.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels en Duits uitstekend.

Overig

Enthousiaste teamplayer, die ook zelfstandig kan werken. Zeer gedreven, perfectionistisch, analytisch, geduldig, sociaal, accuraat, organisatorisch sterk, effectief, doelgericht, flexibel, strategisch, creatief en betrouwbaar.
Communicatie specialist met managementervaring. Specialisme externe communicatie b-to-b en b-to-c, online, maar ook ervaring in interne communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Gewend te werken in complexe profit- en non-profit organisaties. Denkend vanuit het perpectief van de doelgroep, zoekend naar de juiste propositie en bijbehorende communicatie aanpak. Brede ervaring met reclame-, online, media- en onderzoeksbureaus.


 beschikbaar?