T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Interim Operations manager / project lead

Interim Operations manager / project lead

Werkervaring interimmanager

Als interim-manager lever ik slagvaardigheid tijdens een transitie of crisis of juist stabiliteit door tijdelijk het fort te versterken. Als bedrijfsadviseur help ik bedrijven om te groeien in het ondernemerschap, ik creëer de juiste focus zodat de ondernemer zich kan richten op het uitoefenen van zijn vak en de onderneming nog succesvoller kan maken. Voor beide is mijn credo ‘Partner in business by delivering new results’.
Ik heb een verscheidenheid aan opdrachten uitgevoerd met diverse invalshoeken waaronder: business support and development, strategy and planning, change management, business process management, Lean management, cost control and financial coaching, product innovations, business coaching, supervising projects en coaching business start-up’s. Enkele voorbeelden zijn:
- Fysieke setup van nieuwe onderhouds productie faciliteiten in Hamburg, East-Midlands en Moskou. Wereldwijd productie faciliteiten geadviseerd en ondersteund met het verbeteren, en implementeren van verbeteringen, van het productieproces. Meerdere processen verbeterd door alle lagen van de organisatie.
- Ontwerp, ontwikkeling en start-up van een nieuw onderhouds productie faciliteit voor Qantas Component Maintenance Services in Melbourne.
- Ontwikkeling en uitrol van een nieuwe strategie en planning voor een organisatie die wereldwijd gloeiprocessen uitvoert
- Business support en change management voor een horecaonderneming. De twee eigenaren begeleid in het maken en uitvoeren van een plan om de toekomst zeker te stellen
- Business coaching voor een directeur van een elektrotechnisch installatiebedrijf om nieuwe inzichten te krijgen in de eigen organisatie als ook de veranderende markten
- Bouwbedrijf begeleid in uitbreiding door groei
- Bedrijven geadviseerd op internationaal ondernemen voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Opleiding interimmanager

Register bedrijfskunde
Post HBO bedrijfskunde
Hoger Management

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Naast mijn ervaring op het gebied van strategievorming beschik ik over ruim 25 jaar ervaring in internationaal Operations Management, Supply Chain Management, Organizational Development, Process Management en Management & gebruik van technologie. Een ervaren senior manager met sterke leiderschapskwaliteiten en een bewezen track record in verschillende werkomgevingen over de hele wereld.

Door jarenlang in de technische sector gewerkt te hebben, heb ik ontdekt hoe mensen en teams net zo fascinerend werken als de meest geavanceerde technologie. De afgelopen 25 jaar heb ik individuen geholpen om geweldige managers te worden, zelfsturende teams te creëren en van vooruitstrevende organisaties nog betere werkplekken te maken.

Ik heb in deze jaren de vaardigheden ontwikkeld om:
- vanuit de visie van een organisatie de strategie te bepalen en uit te voeren
- mij snel kunnen verplaatsen in verschillende werkgebieden
- goed te communiceren op zowel operationeel als bestuurlijk niveau
- teams te faciliteren en motiveren om de hoogste prestaties te realiseren
- er voor te zorgen dat individuele en teamprestaties de meeste waarde toevoegen

Mijn aanpak is zeer pragmatisch, vindingrijk, enthousiast, ongecompliceerd en waar mogelijk op maat gemaakt om de meest effectieve aanpak te garanderen.
Daarnaast ben ik flexibel en geniet ik van reizen en heb voor zowel korte als lange periodes gewerkt in Europese en niet-Europese landen. Ik bezit een breed scala aan vaardigheden die zijn toegepast op zowel de organisatorische en commerciële aspecten van verschillende soorten ondernemingen. Dit omvatte organisaties waarvan de kernactiviteit bestond uit: Aerospace Engineering & Maintenance (MRO), technical projects, audiovisuele diensten, security, uitzenden van tijdelijk personeel en audio engineering.

Talenkennis interimmanager

Moedertaal Nederlands, Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits goed in woord matig in schrift

 beschikbaar?