T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Project Manager/Consultant/Coach/Service Manager/Interim Lij

Project Manager/Consultant/Coach/Service Manager/Interim Lij

Werkervaring interimmanager

Ruime ervaring in consultancy, service-, project-, change-, en lijnmanagement. Ik kan me snel aanpassen aan nieuwe omgevingen en streven naar concrete resultaten, zonder daarbij de team- of organisatiebelang uit het oog te verliezen. Ik ben een echte teamspeler die enerzijds werkt aan lange termijn doelstellingen en tegelijkertijd aan praktische quick wins.

Ik ben verantwoordelijk geweest voor projecten in verschillende industrie├źn, hoofdzakelijk in ICT-afdelingen maar ook in business afdelingen. Over het algemeen omvatten mijn rollen voor service,- changemanagement verantwoordelijkheden in operationele en tactische procesverbetering, implementatie van tooling, afstemming van processen, implementatietrajecten, hoge servicekwaliteitsnormen en ik was sparringpartner van klantorganisaties via coaching. In verschillende leiderschapsrollen, zowel permanent als tijdelijk, heb ik actief management en personeelsontwikkeling gecoacht. Resultaten die ik heb kunnen bereiken zijn effectieve en effici├źnte bedrijfsvoering van verschillende afdelingen en verhoogde klanttevredenheid door hen te leren hoe ze zichzelf kunnen helpen. Ik heb deze functies zowel nationaal als internationaal toegepast.

Mijn brede ervaring en open communicatie hebben ervoor gezorgd dat ik als een goede gesprekspartner op zowel hoger managementniveau als op andere echelons wordt beschouwd.

Mijn klanten en voormalige collega's typeren mij als gefocust, vasthoudend, probleemoplossend, pragmatisch, netwerken, gevoelig voor mijn omgeving, resultaatgericht, creatief, betrouwbaar en prettig om mee te werken.

Opleiding interimmanager

Manager in IT-Service Management (ITIL)
Prince II
Post-HBO Registercoach
Scrum Master
CIPP/E
Information Security Foundation

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Gefocust, direct, vasthoudend, probleemoplossend, pragmatisch, netwerken, gevoelig voor mijn omgeving, resultaatgericht, creatief, betrouwbaar en prettig om mee te werken.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits

 beschikbaar?