T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?Finance Proffesional

Finance Proffesional

Werkervaring interimmanager

2015-heden

Manager/Co-Founder: Care For Finance B.V.
In 2015 hebben de directie van Care For Finance en ik besloten onze krachten te bundelen dmv een fusie. Mucaj & van Rossum BV is een administratiekantoor voor het MKB en Care For Finance BV is een kantoor die gespecialiseerd is in de gezondheidszorg (finance). Gezien de dynamiek en veranderingen binnen de gezondheidszorg leek het ons nuttig de samenwerking aan te gaan waardoor wij nu in deze combinatie het volledige pakket kunnen leveren aan zowel het MKB als de gezondheidszorg. Onze werkzaamheden zijn: Inboeken, facturatie, loonadministratie, DBC administratie, aangiften loon- en omzetbelasting, aangiften inkomsten en vennootschapsbelasting, opstellen jaarrekeningen, dit alles in de breedste zin des woords. Daarnaast zijn wij gesprekspartners en adviseurs van de directie cq firmanten.


2014-2015 Manager Finance a.i.;Boks int. Transporten B.V. via VSD Management B.V.
(juli-sept) Wegwerken achterstand administratie en inbrengen boedel overgenomen transportbedrijf uit failliesement. Opzetten en reorganiseren alsmede bemiddelen met schuldeisers en curatoren. Herfinanciering grealiseerd.
Contracten personeel en leveranciers opgesteld met Bas van Riel advocaten.


2013 – 2014
(dec-maart)

Manager Finance a.i.;GGZ-Reflection B.V. via Robert Half.
Instelling in de GGZ geheel nieuw opgezet, Juridisch, Fiscaal en Financieel. Inrichten Intramed, DBC’s geopend en het hele traject van openen tot en met facturatie begeleid Personeelsadministratie ingericht alsmede arbeidscontracten opgesteld en salarisadministratie gevoerd tot en met maart 2014.

2013
(aug-dec) Begeleider Finance a.i.; Psycho Informa Groep B.V.
Administratie binnen Intramed herzien en data overzetten in Excel. Hulp geboden bij het opzetten van sheets ivm DBC’s. Hulp en advies gegeven bij lopende zaken inzake overgang van vrije vestiging naar instelling. Daarnaast voor een 5-tal clienten opgetreden als bemiddelaar en begeleid naar de schuldhulpverlening.

2011 – 2013
(juli-april) Manager Finance a.i.; MCMM Group BV.
Geheel nieuw opgezet: Stichting Administratie Kantoor (STAK) met daaronder een holding en zes werkmaatschappijen. Het was een IT bedrijf met diverse activiteiten zoals Softwaredevelopment, 3D-Design, Social Media etc etc. De bestuurders hadden een idee maar geen idee waar te beginnen. Ik heb alles voor hun opgezet op Juridisch, Fiscaal en administratief vlak. Daarnaast heb ik alle personeelsleden aangenomen en de administratie hiervoor opgezet om vervolgens over te dragen aan de nieuwe HR-Manager. Ik heb de gehele administratie opgezet in Exact Globe om vervolgens over te dragen en door te gaan met de nodige aanvragen (WBSO, Merkrecht etc). Ik ben betrokken geraakt bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe software(cash-back) en producten (communicatie) en nog veel meer.
Nadat 1 van de bestuurders er met het geld vandoor is gegaan heb ik met de afdeling Finance het bedrijf begeleid naar het faillisement en vervolgens dit weer overgedragen aan de curator. (Dus ook hierin veel kennis opgedaan)

2010 – 2011
(aug-juli) Manager Finance a.i.; Medisch Centrum Korte Akkeren.
Implementeren en onderhouden softwarepakket(Intramed). Inrichten financiele administratie. Aanvragen, onderhouden en contracten met de zorgverzekeraars. Maandelijkse rapportages opzetten en adviseren aan de hand van de rapportages. Inwerken 2 medewerksters en nog geruime tijd 1 ochtend in de week vragen beantwoorden en begeleiden.

2008 – 2010
(sept-febr) Teamleider/Projectmanager BTW vastgoed a.i. Mediq Apotheken.
Balansdossiers vernieuwen en aanpassen aan de eisen van PWC. Adviesren in het voeren van administratie en waar nodig aanpassen zodat het aansluit aan de maandrapportages (voor 230 apotheken). Aanpassen maandrapportages en aansturen van het team welke naast de administratie ook verantwoordelijk was voor de aangifte BTW.
Daarna is mijn opdracht verlengd en heb ik samen met de fiscale afdeling het Tax Management Maturity Model (T3M) gedeeltelijk opgemaakt ivm transparantie en horizontaal toezicht.
Daarna in het Project BTW Vastgoed terecht gekomen. Hier heb ik tot 5 jaar terug het nodige uitgezocht en opgeschoon om vervolgens suppletieaangiften in te dienen. In overleg met de Belastingdienst zijn alle suppleties geaccepteerd zoals ingediend.

2008 – 2008
(jan-aug)

Projectmanager a.i.; Smurfit Kappa
Samen met PWC de jaarrekening 2007 afgerond ivm publicatie. Aansluitingen gemaakt tussen Hyperion en Exact en de Balansdossiers aangevuld en afgerond.
De afdeling Finance in Eindhoven opgeheven en ondergebracht in Hoogeveen, Roermond en Oosterhout.
De overgebleven administratie welke bij de fabriek in Eindhoven hoorde zodanig aangepast dat het door 1 fte gevoerd en bijgehouden kon worden.
Met de afdeling Audit (Monaco) alle administraties weer gekoppeld in Hyperion zodat de rapportages weer sluitend waren.

2007 – 2007
(aug-nov) Controller a.i.; Galtee Meats.
Verantwoordelijk voor het begrotingsproces, consolidatie maandrapportage en samen met KPMG de jaarrekening 2006-2007 (gebroken boekjaar) opgesteld. Exact Globe implementeren en inrichten naar de wensen van de Ierse moedermaatschappij (Breeo) in samenwerking met de nieuwe CFO. Na de opdracht nog wekelijks contact onderhouden met de CFO en wegwijs gemaakt in de regels en wetten (fiscaal) van Nederland.

2007 – 2007
(april-juni) Projectmanager a.i.; Goudse Verzekeringen.
Implementeren Exact Globe en opzetten en inrichten administratie voor de Joint Venture welke de Goudse is aangegaan met o.a. VGZ en Unive. Hiervoor is per label een administratie opgezet inclusief facturatie (intern) en rapportages welke weer geconsolideerd werden in excel. Daarnaast heb ik alle uitbreidingsmogelijkheden getest en waar nodig aangepast.

2006 – 2007
(aug-maart) Controller; Delta Lloyd
Analyseren en corrigeren van verschillen in alle gesepareerde belegginsdepot’s ontstaan in de voorgaande jaren op de afdeling leven en beleggingen, daarnaast zorg dragen voor aansluitingen in de rapportages en jaarrekeningen van de aangesloten pensioenfondsen.
Vanaf januari tot en met maart processen beschreven en toegepast op de afdeling leven.

1999 – 2006 In loondienst gewerkt bij diverse Accountantskantoren

Overige

Talenkennis Nederlands, Engels en Duits. Goede beheersing zowel mondeling als schriftelijk(technisch).


Computerkennis MS-Office,Accountview,Cash, Lopac, RoosRoos,E-Salaris,Davilex, Afas,Exact (dos,windows en Globe),Unit4,Baan (dos en windows),Cedar,Minox, Snelstart,Hyperion, Twinfield,Intramed, Medicore.

Hobby’s Hardlopen en zorgen voor mijn kinderen.

Opleiding interimmanager

2002 CB (College Belastingadviseur)
1997 FFP (Federatie Financiele Planning) Baard Elsevier
1996 SPD
1993 LPD
1987 ¡V 1990 MMO-Commercieel
1983 ¡V 1987 Mavo-D

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

„« P&L Management
„« Goede Structurering
„« Finance Management
„« Team building/motivation
„« Business Development
„« Mediation
„« Praktisch en hands-on
„« Loyaal


Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits. Goede beheersing zowel mondeling als schriftelijk(technisch).

Overig

Computerkennis: MS-Office,Accountview,Cash, Lopac, RoosRoos,E-Salaris,Davilex, Afas,Exact (dos,windows en Globe),Unit4,Baan (dos en windows),Cedar,Minox, Snelstart,Hyperion, Twinfield,Intramed. beschikbaar?