T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?adviseur/groepsleidinggevende/directeur

adviseur/groepsleidinggevende/directeur

Werkervaring interimmanager

1995-2002 Jurist en statutair directeur bij Merkenbureau te Amsterdam.

2002-2013 Jurist, statutair directeur en eigenaar van Merkenbureau .

2004-2010 Advocaat en partner van RWJS Advocaten te Utrecht; Intellectueel Eigendomsrecht, ICT recht en Ondernemingsrecht praktijk (gerechtelijke, OPTA en Kifid procedures).

Ten aanzien van de Merkenbureau activiteiten voer ik wereldwijd merken en modellen onderzoeken en registraties uit, waarbij er dagelijks contact/correspondentie is met buitenlandse trademark consultants/attorneys en overheidsinstellingen zoals onder andere het OHIM te Alicante, het WIPO te Genve en het USPTO in de Verenigde Staten.
Om clinten van het merkenbureau ook in rechtsprocedures bij te kunnen staan heb ik in 2004 RWJS Advocaten opgericht en een Intellectuele Eigendom praktijk opgezet met als speerpunten het merken-, modellen-, handelsnaam- en auteursrecht, alsmede het evalueren en up to date houden van de IE portefeuilles van clinten (en begeleiding en advies marketing nieuwe producten); juridische kwesties ter zake van het Internet -onder andere domeinnamen en adwords- behoren ook tot de dagelijkse praktijk.

Opleiding interimmanager

1994 Afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (Nederlands Recht; afstudeerrichting bedrijfsrecht); afstudeerscriptie op het gebied van de Intellectuele Eigendom -het Valeo arrest-, scriptiebegeleider prof. mr. D.W.F. Verkade (genomineerd voor beste afstudeerscriptie Universiteit Leiden 1994).

1994-heden Wereldwijd lezingen, congressen en cursussen gevolgd op het gebied van de Intellectuele Eigendom.

2001-2002 Cursus Internationaal Merkenrecht Grotius Academie (PAO).

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits.


Overig

Hobbys: Golf, hockey, tennis, voetbal, skin, schaken.

 beschikbaar?