T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?interim manager gezondheidszorg, middenkader

interim manager gezondheidszorg, middenkader

Werkervaring interimmanager

Profiel + kernkwaliteiten
Ik ben sinds 2000 werkzaam als interim manager in de gezondheidszorg, veelal op middenkaderniveau. Mijn expertise ligt in de V&V sector, JGZ, ARBO dienst, verpleeghuizen en gehandicaptensector. Gespecialiseerd in het signaleren en ontwikkelen van kwaliteiten van medewerkers en teams/divisies. En deze als zodanig positioneren binnen de kaders van zelfsturing en zelfregie. Dit vanuit een achtergrond als A&O psycholoog, mediator en verpleegkundige. Vanuit deze achtergrond ben ik voor verschillende niveaus binnen de organisatie een gelijkwaardige gesprekspartner. Kan snel en goed schakelen binnen deze niveaus en zo tot tastbare resultaten komen.
Mijn kernkwaliteiten zijn: analytisch, maak snel contact met verschillende niveaus binnen de organisatie, bewerkstellingen van samenwerking binnen verschillende organisatieonderdelen en disciplines, bedrijfs- en cijfermatig sterk, duidelijke en kordate manier van leiding geven (zacht op de relatie en hard op de inhoud), kan mensen goed motiveren en in beweging/in hun kracht brengen, mensgerichte benadering, ga creatief en onbevooroordeeld met situaties om en kan medewerkers stimuleren hier ook creatief mee om te gaan, enthousiasmerende persoonlijkheid, prioriteiten stellen, presteren onder hoge werkdruk.
Mijn persoonlijke drijfveren liggen in het plezier als ik medewerkers/teams kan faciliteren en ondersteunen in het naar voren halen van hun eigen kwaliteiten en kracht, zodat ze op een goede en prettige manier sturing kunnen geven aan hun eigen professionaliteit en samenwerking. De combinatie om bovenstaand met de zakelijke eisen vanuit de organisatie/ zorgkantoor/ politiek te verenigen, is voor mij een uitdaging waarbij mijn creativiteit en andere kernkwaliteiten vanaf 2000 steeds meer tot hun recht komen.

Ingeschreven als lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).
Tot Januari 2014 ingeschreven in het BIG register voor verpleegkundigen.
Tot september 2012 ingeschreven in het bestand van het IM-Register als registermanager, imregister

Opleiding interimmanager

HBOV
A&O psycholoog

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

zie cv

Talenkennis interimmanager

nederlands

Overig

geen

 beschikbaar?