T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?



General Manager/Directeur Food/Bakery/FMCG [ceo/coo/lean]

General Manager/Directeur Food/Bakery/FMCG [ceo/coo/lean]

Werkervaring interimmanager

Algemeen directeur - Dirk/Dekamarkt Productie (dagvers brood, vlees, vleeswaren)
Operationeel directeur - Dawn Foods Europe (ingredients/bakery products, UK-based)
Site Manager - CSM Bremen (margarines, frozen donuts/croissants)
Site Manager - Dawn Foods BV (frozen muffins, cookies)
OPex programmamanager EMEA - CSM Bakery Solutions
Logistiek Manager - Polarcup/Huhtamaki (packaging & disposables)
Kaizen manager - Kappa Packaging / Bhrman Tetterode (corrugated & flexible packaging
Business development manager - Skanska
Consulting Engineer - Ahold/Marvelo (wijn/koffie/logistiek), IFF Flavours & Fragrances (smaakstoffen), Numico (dairy), Den Hertog (ijs)
Consultant Supply Chain (Bilfiger/Tebodin)

Opdrachten omvatten reorganisaties (waaronder ook step change uitbreidingen, turn around en verhuizingen/sluitingen/ beindigingen), innovatie (in producten, productie-/procestechnologie, packaging), change management (continu verbeteren/WCM, hygine/veiligheid, kosteneffectiviteit) en investeringsprojecten (nieuwbouw, mechanisatie, ERP).

Opleiding interimmanager

TU Delft - Werktuigbouwkunde (onderhoudsmanagement)
RSM/Erasmus - MBA (general management)
IBO Zeist - NVOA certificering (organisatieadvies)
ASI - Lean Black Belt
APICS - CPIM certificering (ERP/MRP)
Vlerick Gent/Leuve - Retail & Trade Marketing

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Operations/General Managementopdrachten in Food in ruime zin (zie werkervaring).

Ton leidt op creatieve manier teams in de prioriteiten van vandaag en in het inspelen op de kansen van morgen. In zijn aanpak combineert hij people skills met business science, Hij besluit, leidt en organiseert en bewaakt, maar waar de situatie erom vraagt kan hij op vele gebieden de diepte in.

Talenkennis interimmanager

Nederlands - Moedertaal
Engels - Vloeiend
Duits - Expat Werkervaring

Overig

Zowel operationeel als strategisch/analytisch heeft de interim manager een uitgebreide bedrijfskundige bagage met naast productie-/proces-/logistieke ervaring ook hands-on ervaring in commercie (business development, sales, inkoop), finance, engineering, QA/QC-SHE en ict/ERP. In Food/FMCG heeft hij onder meer ervaring met brood/banket, vlees/vleeswaren, ingredinten/smaakstoffen, wijn/zuivel. Dit zowel in A-merken als private label in retail, industrie en food service. Bedrijfsomvang 50-300FTE, omzet 20-200 miljoen.

 beschikbaar?