T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?inkoop/project/management

inkoop/project/management

Werkervaring interimmanager

Werkervaring:
Inkoop-/Projectmanager G-Star Raw CV Amsterdam
Bij G-Star ben ik gestart met het inkopen van inventaris voor 6000 bestaande verkooppunten wereldwijd en nieuw te open locaties. Na een jaar heb ik in een kleine projectgroep het voorraadbeheer, de logistiek en de automatisering van de afdeling interiors opnieuw ingericht. Ook heb ik in opdracht van de COO diverse business cases uitgewerkt voor diverse projecten waaronder radio frequent identification en digitale pricetags. Verder heb ik me bezighouden herstructureren van het inkoopproces van software en heb het instrument software asset management geïntroduceerd en uitgerold binnen G-Star CV. (tot heden)

Vestigingsmanager en MT-Lid Bouwmaat Amsterdam BV
Bij Bouwmaat was ik als vestigingsmanager verantwoordelijk voor; het opstellen van een jaarplan, het behalen van de commerciële doelstellingen, het bewaken van de gestelde budgetten, de afstemming van alle operationele onderdelen van de bedrijfsvoering, zoals; het werven, aansturen en coachen van het personeel, de voorraad en de logistiek, presentatie binnen en buiten de winkel, werven van nieuwe en onderhouden van bestaande klantrelaties en het organiseren van verkoopbevorderende evenementen en trainingen op de vestiging. Daarnaast was ik als MT-lid binnen Bouwmaat Amsterdam BV mede verantwoordelijk voor het algemene beleid van de 5 vestigingen binnen de organisatie. (2009-2010)

Business Analyst Supplies Services Corus Strip Products IJmuiden
Bij Corus nu Tata Steel was ik werkzaam voor de afdeling Controling en Information Management ten behoeven van de inkoopafdeling. Ik heb mij bezig gehouden met diverse projecten om de informatievoorziening middels workflow te optimaliseren. Ik Hield me ook bezig met het opstellen van rapportages zowel van uit SAP als uit BW en het opzetten en begeleiden van E-Sourcing trajecten alsmede het analyseren van de resultaten. (2007-2009)

Inkoop / Category manager Regts Professioneel BV Joure
Regts is een technische groothandel voor bouw en industrie. Ik was daar verantwoordelijk voor de gehele inkoop en het voorraadbeheer. Daarnaast heb ik barcodescanning geïmplementeerd, digitale gegevensverwerking en prijsbeheer opgezet. In een projectteam was ik mede verantwoordelijk voor het organiseren van beurzen en het uitbrengen van flyers en folders. Ik heb me bezig gehouden met de ontwikkeling van een nieuwe website en het opzetten van rapportering om de prestaties van de organisatie beter te kunnen monitoren.
(2004 -2007)

Opleiding interimmanager

Opleiding en training:
HBO Technische Bedrijfskunde Noordelijke Hogeschool Leeuwarden
Afgestudeerd in 3 jaar (2004)

Prince 2 projectmanagement

VCA Basisveiligheid Nederlands instituut voor bedrijfshulpverlening.

SAP Getting Acquaintance Logistics Capgemini

Corus/ Tata Steel trainingen en excursies:
• Product informatie cyclus
• Intro IJmuiden
• Training Lean Awareness
• Introductie Corus Inkoop
• Buitenlandreis Zweden 2007
• Buitenlandreis India 2008
• Buitenlandreis Spanje 2010

Traineeship Bouwmaat Vestigingsmanager
Heftruck- Reachtruck- en Zijladerrijbewijs
BHV Training
Developmentcenter Effectief communiceren en Leiderschap.

Afstuderen Hbo
Steinfort glasindustrie Franeker Lay-out, Routing en KPI’s
Stage Hbo
Kooiaap meeneemheftrucks Vrouwenparochie– productie optimalisatie.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

transparant, energiek, gedreven en leidinggeven met sterke resultaat gerichte acties voor de toekomst en de wetenschap van het verleden gebruiken om medewerkers in teamverband tot de gewenste doelstellingen te laten komen.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Fries, Engels, Duits, Spaans (na reis)

Overig

Op dit moment ben ik opzoek naar een tijdelijke functie tot medio mei daarna ga ik voor 5,5 maand naar Zuid Amerika. In November ben ik weer voor langere periode beschikbaar.

 beschikbaar?