Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Manager / Coach

Manager / Coach

Werkervaring interimmanager

2011-heden
Teammanager a.i. (30 FTE)
In de tijdelijke functie van teammanager ben ik integraal verantwoordelijk voor de financiële resultaten van meerdere afdelingen en de kwaliteit van de geleverde zorg. Eén van de initiatieven die ik ondernomen heb, is het creëren van een interne flexpool binnen het verpleeghuis Slotervaart. Deze flexpool heeft bijgedragen aan een verlaging van de inzet van PNIL (personeel niet in loondienst) met 70% binnen het gehele verpleeghuis. Daarnaast heb ik de opdracht om de medewerkers te begeleiden gedurende een cultuurveranderingstraject en het financieel gezond krijgen van de afdelingen waar ik verantwoordelijk voor ben.

2009-2011
Teammanager Thuiszorg
Als teammanager binnen de thuiszorg in Amsterdam Zuidoost en Aalsmeer, heb ik geleerd mijn medewerkers intrinsiek te motiveren, ze te coachen en te begeleiden bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door een vast en betrouwbaar team op te bouwen en de teamleden tegelijkertijd bewust te maken van de rol van hun eigen inzet, heb ik een productiviteitsstijging van meer dan acht procent binnen één jaar weten te realiseren.

2006- 2009
Fysiotherapeut en projectleider
Projectleider ( 2006-2007)
Doel: Empowerment vanuit het milieu van kansarme kinderen binnen Amsterdam Zuid-Oost door middel van het creëren van sportstimulering en informatieverstrekking.

Projectleider (2007-2008)
Doel: Het bevorderen van de integratie van sportactiviteiten binnen het dagelijks leven en milieu van kansarme kinderen in Amsterdam Zuid-Oost.

Projectleider (2008-2009)
Doel: Project ter bevordering van de sociale participatie van voornamelijk Marokkaanse ouders en hun kinderen via openbare sportverenigingen.

Opleiding interimmanager

2012-2013 Post HBO Coachopleiding, Inzicht Coaching en Communicatie

2012- 2014 MBA (Master Business Administration), Business School Nederland

2007-2009 HBO-opleiding Management in de Zorg (afgerond 2009)

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Het is mijn doel om als coachende interimmanager bij te dragen aan de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering, dienstverlening en het vergroten van het marktaandeel binnen de regio. De MBA opleiding die ik volg draagt bij aan het realiseren van dit doel.

ONTWIKKELING
Een prominente karaktereigenschap die ik bezit is het aangaan van uitdagingen. Bovendien heb ik het verlangen om mij te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Een voorbeeld hiervan is mijn deelname aan een MBA-opleiding in mei 2012. Ook neem ik deel aan een post-HBO coachopleiding.


Talenkennis interimmanager

Nederlands
Engels

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :