Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Management- Directeur

Interim Management- Directeur

Werkervaring interimmanager

Interim opdracht ivm afwezigheid DGA. Verantwoordelijk voor 50 FTE. CEO Selling Gerealiseerd: 40% omzet groei door het verkoopteam uit te breiden en door het bedrijf meer te positioneren op de markt van verduurzamende oplossingen, 4% marge verbetering, door de invoering van de digitale werkbonnen voor de uitvoering en kwaliteit van de uitvoering te verbeteren.

Interim opdracht die uiteindelijk is doorgezet naar een samenwerking om inventarisatie van de organisatie om te zetten naar uitvoering voor de 2 eigenaren. Verantwoordelijk voor 15 FTE . CEO selling. Gerealiseerd: 20% omzetgroei door het betreden van nieuwe markten met de bestaande oplossingen door de introductie van nieuwe oplossingen en 8% marge verbetering, nieuwe huisstijl, introductie nieuwe leveranciers en resellers.

Verantwoordelijk voor 45 FTE. Gerealiseerd: omzet groei van 400% door het opbouwen van het salesteam bestaande tot 13 accountmanagers en 2 channelmanagers, introductie van managed service solution voor spraak en data, opzetten van het dealerkanaal, marge verbetering 7%.

Opleiding interimmanager

HBO

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Sales,Change, Operationeel management, People management

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :