Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Projectmanager

Projectmanager

Werkervaring interimmanager

Hieronder beknopt de laatste projecten:
Het afgelopen jaar ( 7 maanden ) heb ik een project mogen doen als Projectleider / Implementatie manager in het buitenland met name Istanbul, hier was mijn taak om een complex administratief software pakket te implementeren. Ik heb zelf mijn team samengesteld, waaronder een Business analist in Istanbul, en een scrum team vanuit Nederland. Hier heb ik het volledige project in de portefeuille gehad met een deadline, het project behelsde meerdere fasen. Hieronder de fasen uitgeschreven.
Fase Onderwerp Oplossing
1 Onderzoek de FIT/GAP voor de complexe administratieve systeem in Istanbul, rekening houdend met wet en regelgeving van data. Business analist aangetrokken om dit tot in detail uit te werken
2 Opleveren software middels de Agile/Scrum methodiek met maandelijkse sprints. Als product owner participeren in de daily scrums
3 Trainen van medewerkers, In een 24/7 draaiende business moesten er ongeveer 80 medewerkers getraind worden. Opleiders vanuit het hoofdkantoor ingevlogen naar Istanbul om 1 week intensieve cursus.
4 Software implementeren op de nieuw aangeschafte hardware en uitfaseren van de verouderde apparatuur Nieuw aanbestedingstraject uitgezet om Nutanix aan te schaffen bij diverse leveranciers.

In 2014 heb ik als Business Release Manager binnen het UWV heb ik ervaring mogen opdoen als een “Spin in het Web” voor het inrichten en uitrollen van de processen binnen het Business Release Management van de organisatie. Hier heb ik daadwerkelijk kunnen ondervinden hoe complexe trajecten binnen het publieke domein gerealiseerd kunnen worden.
2015 ben ik voor een derde keer opgeroepen bij Alliander om het team Release en Implementatie Management te versterken om de grote werk load op te vangen. Ik was al van het begin (2008) aan betrokken bij de splitsing van NUON en Alliander, waar ik binnen NUON eerst als change manager aan de slag ben gegaan en later als Release manager voor de splitsing van de twee bedrijven.
Binnen Delta NV heb ik het traject mogen doen als Go-Live manager voor de realisatie van SOW (StroomOpWaarts), het SOW project was bedoeld om alle marktpartijen voor kleinverbruik energie middels 1 factuur te bedienen. Op 1 augustus 2013 is dit ook gerealiseerd voor alle marktpartijen, waarbij ik ook in het team zat binnen EDSN voor het opstellen van het “Technisch draaiboek” voor alle partijen.
Voor het nieuw gebouwde Flevo ziekenhuis in Almere, heb ik samen met mijn team de volledige verhuizing/inhuizen ingeregeld van het IT landschap. Ik was ook de eerste aanspreek punt voor de Infrastructuur leverancier voor het netwerk en telefonie. Hier heb ik voor het eerst gemerkt hoe het is om een 24 uurs draaiende organisatie te bedienen.

Opleiding interimmanager

T.U.Delft Informatica Geen diploma
Prince 2 Foundation (Januari 2017) Gecertificeerd
Prince 2 Practitioner (Februari 2017)
Professional Scrum Master (Januari 2017)
Professional Scrum Product Owner (Maart 2017)
HP OV Operations for Windows (2002)
HP OV Express (2002)
LanDesk Management Suite (2004)
Exchange 5.5 Design & Implementatie (1997)
Windows NT Core Technologies (1997)
Ondernemingsraad “Hoe werkt dat” (1997)

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

professionalisme, klantgerichtheid, organisatiebewustzijn, communicatief zeer sterk.

Talenkennis interimmanager

Nederlands (Moedertaal)
Turks (Moedertaal)
Engels (Gevorderd)
Duits (Goed)

Overig

Mijn hobby is om als teamleider van het D team van de voetbalclub Zestienhoven waarbij mijn zoontje aan deelneemt te trainen en te begeleiden. Ik doe zelf ook aan zaalvoetbal iedere vrijdag avond. Daarnaast hou ik van het voorbereiden en opdienen van maaltijden voor familie en vrienden.

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :