Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Projectmanager / Interim Manager

Projectmanager / Interim Manager

Werkervaring interimmanager

Ervaringsoverzicht

Periode : juni 2013 – april 2016
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Business Analist/ technisch tester / Project Manager
Projecten : PostNL Pakketten, Hoofddorp
BIT (Business IT)
PostNL Pakketten is een Business Unit van PostNL en is marktleider in Nederland in pakkettendistributie en bezorgd 800.000 pakketten per dag.
- Business Analist OCR/VCS (Video Coding System)
Verantwoordelijk voor de implementatie van S2L (Sort 2 light) sorteer kasten en 6
ILS (Image Lift System) machines voor het aangetekende brieven proces.
Implementatie van bijbehorende video codeer systeem aangetekende brieven adres coderen.
- Technisch tester Sorteer Beslis Systeem (SBS) & Aangetekende brieven proces
Testen van aansluiting op Progress ESB (Electronic Service Bus) omgeving.
- Project Manager migratie uitrol nieuw SBS en ESB op 17 sorteercentra's
Vervanging van oude sorteer beslis systeem naar nieuw op alle sorteercentra's.
Uitrol van S2L sorteer kasten op 17 sorteercentra's tbv aangetekende brieven sortering.
- Project Manager Combi Collectie
Implementatie van nieuwe software en hardware voor handmatige sortering voor o.a. pallets op alle sorteercentra's. Begeleiding van hardware selectie en aankoop van 6inch tablet's met
barcode scanner.
- Project Manager Printen bij retail
Technische oplossing bedacht om na aankoop van een pakketverzending in de PostNL mobile app. het betreffende verzendlabel in een willekeurige retail locatie uit te laten printen en te gebruiken.
Software aanpassingen laten bouwen en zelf de benodigde testen uitgevoerd.
- Project Manager ID check
Implementatie van drie nieuwe producten: Leefdtijdcheck (bv. voor drank aankoop); Geboortedatum check en Legitimatie check. De vooraf doorgegeven, privacy gevoelige gegevens, worden middels hash beveiliging opgeslagen. Bij het uitreiken van de zending wordt de hash opnieuw gemaakt en vergeleken met de eerder opgegeven data.
- Project Manager Chinese aangetekend
Bedenken en opleveren van een technische oplossing om bepaalde import zendingen uit o.a. China automatisch te herrouteren naar de dichts bijzijnde PostNL afhaallocatie en parallel aan dit proces geheel automatisch een afhaal kennisgeving kaart per brief post naar de ontvanger te versturen.
Implementatie van nieuw ontworpen video codeer methode (label coding) en het opzetten van een nieuw image opslag cloud platform.
- Project Manager Collectie klein zakelijk
Implementeren van een nieuwe propositie om klein zakelijke klanten een collectie mogelijkheid te bieden voor 5 tot 25 zendingen per dag welke door PostNL autobedrijf wordt gecollecteerd. De klant kan elke dag wijzigingen doorgegeven welke automatisch in de dag planning worden verwerkt.
- Project Manager IPC e-Commerce Interconnect product implementation voor Spring/Gateway
Implementeren van de mogelijkheid om het postale product Interconnect ook aan Spring klanten (buiten Nederland) aan te kunnen bieden. Deze mogelijkheid moet in lijn zijn met de regels eisen en afspraken gemaakt met IPC (International Post Corporation).
- Project Manager international RFID implementation
Technische oplossing voor een nieuw internationaal RFID product welke het mogelijk maakt om RFID tag's te gebruiken voor niet aangetekende post om daarbij de verzender te voorzien van track en trace mogelijkheid. Implementatie van RFID poorten op buitenlandse PostNL (Spring) locaties.Ervaringsoverzicht (vervolg 1)

Periode : februari 2010 – februari 2013
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Applicatie Manager / Project Manager / Service Manager / Consultant /Teamleider
Projecten : PostNL (TNT Post), Den Haag
Group-IT afdeling INTS (International Services)
PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce en is de grootste speler op de
Nederlandse markt. PostNL heeft behalve in de Benelux ook sterke marktposities in Duitsland, Groot-
Brittannië en Italië. In totaal werken er ongeveer 65.000 werknemers. PostNL Pakketten is een
Business Unit van PostNL en is marktleider in Nederland in pakkettendistributie en bezorgd
800.000 pakketten per dag.
- Application Manager PostNL Pakketten
Algeheel verantwoordelijk voor diverse grote en bedrijfskritische applicaties zoals:
Medea (Supply Chain & Mobility): Pakket distributie applicatie voor het tracken en tracen van alle postpakketten gedurende het afleverproces vanuit de 40 distributievestigingen in Nederland, vanaf het laden in de auto tot aan de afgifte aan de deur, inclusief de digitale verzendbewijzen bij aflevering ('proof-of-delivery'). De meer dan 4000 chaufeurs werken met een handterminal die real-time in verbinding staat met de applicatie om distributie meldingen door te geven.
Motorola handheld beheer (4400 stuks) via Motorola Mobility Services Platform (MSP)
MyTPP (Track & Trace informatie voor klanten en consumenten): Web applicatie en webservices voor het opvragen van track & trace informatie t.b.v. verzendende klanten / customer service en de consumenten ()
Douane Applicaties: Ondersteunende applicaties voor de internationale pakketpost met automatische koppeling met de Douane en de belastingdienst. (Interfacing met Logius)
Basware (E-Facturing): Applicatie met als doel de autorisatie en verwerking van de inkoopfacturen te optimaliseren en automatiseren. Interfaces met SAP en Afas.

De werkzaamheden uitgevoerd als Application Manager zijn:
• Incident management (inclusief waakdienst)
• Release management
• Change management
• Leveranciers management
• Project management (voor grote applicatie changes)
• Lifecycle management
• Application Monitoring
• Budget bewaking en rapportage
• Aansturing (team leider) Technisch Applicatie Beheerders

- Service Manager PostNL Pakketten / Consultant.
Verantwoordelijk voor alle IT diensten (ITIL gebaseerd) die vanuit Group-IT worden aangeboden aan PostNL Pakketten. De diensten zijn o.a. hosting; netwerk en locatie diensten. Fungeert als de belangrijke schakel tussen de klant en de leverancier voor huidige als ook voor toekomstige diensten. Participeren in IT-oplossingen die niet alleen inhoudelijk voldoen aan de eisen die de business stelt, maar ook zo worden ondersteund dat de voortgang van het logistieke proces geborgd is en blijft. Zorgdragen voor goede en passende afspraken per applicatie maar zeker ook ketenbreed. Opstellen en bewaken van de contracten en Service Level Agreements (SLA's). Periodiek overleg met verschillende business units / functional owners en leveren van rapportages. Naast de beheerkant ook tijdig aansluiten bij projecten om daarmee de overdracht naar beheer zo soepel en probleemloos mogelijk te laten verlopen.
Als eerste aanspreekpunt voor aankomende changes en projecten, adviseren in technische oplossingen en richting. (architect / consultant rol)
Begeleiden van netwerk infrastructurele wijzigingen zoals netwerkkoppelingen met derde partijen en bijvoorbeeld Amazon (EC2) Cloud Services.

Hardware : HP, Cisco, Motorola
Software : Citrix, Oracle, Basware, Visio, Motorola Mobility Services Platform (MSP), Sharepoint, Logius
interfacing .

Ervaringsoverzicht (vervolg 2)

Periode : mei 2007 – juli 2009
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Interim Manager / Project Manager / Teamleider / Implementatie Manager
Projecten : Avery Dennison RME, Leiden
Avery Dennison is marktleider op het gebied van zelfklevende materialen; tapes en labels;
kantoorbenodigdheden en speciale chemicaliën. Avery Dennison heeft wereldwijd meer dan 200
fabrieken en kantoren met ongeveer 21.000 werknemers in 39 landen.
Avery Dennison Roll Materials Europe, onderdeel van de global Roll Materials Worldwide organization heeft het hoofdkantoor in Leiden.
- Project Manager Websites Revitalization
Opdracht om een Project Initiation Document te schrijven voor het project om alle Europese websites van drie divisies te vervangen. Het nieuwe platform zal moeten worden opgezet met Vignette Content Management Software (CMS) en Endeca (search engine) in het Amerikaanse datacenter. Inventariseren functional and technical requirements. Technische haalbaarheid check voor alle functional requirements. Project team samenstelling. Kosten raming voor Approval For Expenditure (AFE). Geschatte grote project is 1.5 miljoen Euro.
- Project Manager Future Global Support Organisation.
Verantwoordelijk voor de migratie van de Europese Service Desk naar de Amerikaanse welke is geoutsourced naar Siemens USA. Deze migratie geldt voor eerste lijn support. Tweede lijn support blijft lokaal en/of per divisie. Verantwoordelijk voor het bevorderen van de samenwerking van de tweede en derde lijn support tussen de divisies wereldwijd. Creëren van een high-level RACI chart. Opstellen van Incident- en Change-management procedures. Opstellen van Service Levels. Opzetten Global Maintenance schedule.
- Project Manager LME (Loi de la modernisation de l’économie) project.
Verantwoordelijk voor de aanpassing van het productie systeem in twee fabrieken in Frankrijk. Aanpassing bevatte o.a. een interface naar PeopleSoft. Tijdsdruk was hierbij sterk aanwezig om een mogelijk verlies op openstaande rekeningen te voorkomen.
- Interim Manager Business Application Support (9 maanden)
Verantwoordelijk voor de Day 2 Day support organisatie van Roll Material Europe. Sturing geven aan een groep van ongeveer 20 personen waaronder ook TCS en Sonata werknemers in India.
Het applicatie portfolio bestaat uit ongeveer 25 applicaties van Notes applicaties tot in powerhouse ontwikkelde legacy applicaties. De applicaties worden gebruikt in de fabrieken gevestigd in geheel Europa welke 24/7 opereren. Stroomlijnen van procedures, verbeteren klantbewustzijn, invoeren project naar lijn support overdracht template. Gebruik van Lean Six Sigma en kaizens om doelen te bereiken voor verbeter slagen in procedures als ook in software aanpassingen.
- Project Manager / Implementatie Manager binnen het Luctor programma.
Luctor is de projectnaam voor in het kort de transitie van de VMS met RDB servers naar AIX Unix en Oracle servers binnen Europa. Tevens upgrade van Legacy Powerhouse applicatie naar nieuwe versie. Aansturen deel projectleiders; project team van DBA’s; programmeurs en anderen. Opzetten parallelrun en uitrol in beperkt tijdsbestek om productieverlies in de fabriek te minimaliseren. Eindcontrole in fabriek waarbij alle barcode scanners en printers, automatische inpak machines, magazijn robots en interfaces goed functioneren met het nieuwe systeem. Stilstaan van een fabriek kost geld en moest tot een minimum beperkt blijven en waarmogelijk samen vallen met machine onderhoud.

Hardware : HP, IBM
Software : Citrix Metaframe, Oracle, Powerhouse, CSupport, Clarify, MS Project 2007, Sharepoint server, Lotus
Notes.


Ervaringsoverzicht (vervolg 3)

Periode : maart 2005 – april 2007
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Projectmanager / Technical Consultant
Projecten : Stater, Amersfoort / Leusden
Stater is de centrale 'end-to-end' dienstverlener voor de Europese hypotheekmarkt.
Stater richt zich hierbij op het ondersteunen van hypothecaire financiers
bij de verkoop, het behandelen en de financiering van hypotheekportefeuilles.
- Projectmanager ‘technische infrastructuur’ binnen het Tandem programma.
Tandem was de projectnaam voor de insourcing van de ABN-AMRO hypotheek portefeuille. Verantwoordelijk voor het ontwerpen en opleveren van de technische koppeling als basis en de
interfaces tussen bank mainframe en het Stater hypotheek systeem. Intensieve samenwerking
met projectleiders en technische projectmedewerkers van ABN-AMRO.
Invoering van o.a. secure e-mail; elektronische fax; Terminal Server / Citrix toegang en Stater Document Management Systeem voor alle ABN-AMRO hypotheek medewerkers.
Aansturing voor de opbouw van nieuwe test en acceptatie omgevingen.
Migratie van 8 fysieke bulk faxen naar elektonisch fax systeem met workflow om binnekomende faxen te stoomlijnen. Deze faxen zoals notariele stukken konden na afhandelen elektronisch worden opgeslagen in het Hypotheek dosier.
- Projectmanager implementatie ‘HDN innovatie’
Het binnen Stater implementeren van de nieuwe technische omgeving van HDN welke is gebaseerd op webservices. Het grondig testen van de door HDN opgeleverde software en het doorgeven van bugs en gewenste features. Langdurige testen met de klanten Obvion en de Hypotheekshop. Het soepel laten verlopen van de migratie van de oude omgeving naar deze nieuwe zonder productie verstoringen. De mogelijkheid voor het verliezen van de automatische Hypotheek aanvragen bij de invoer van het nieuwe systeem was een groot risico maar is niet voorgekomen.
- Projectmanager / ontwerper ‘Stater Nederland User Administratie’ applicatie.
Persoonlijk bedacht en ontworpen systeem en beschreven in PID. Opzetten van een project team
en de begeleiding van de bouw van deze nieuwe administratie en facturerings applicatie.
Deze applicatie wordt gebruikt voor het administreren van alle Hypotheek systeem accounts per geldgever waarbij onderscheid wordt gemaakt wie deze accounts betaalt.
Tevens wordt de applicatie gebruikt om te factureren als ook om de beveiliging token administratie bij te houden. Dit project met de daarbij opgeleverde applicatie heeft de jaarlijkse openstaande discutabele facturen teruggebracht van 250.000 EUR naar 50.000 EUR in het eerste jaar van gebruik.
- Projectmanager ‘secure e-mail implementatie’
Het invoeren van een secure e-mail oplossing op basis van S/Mime en PGP encryptie als transparante oplossing binnen de bestaande mail infrastructuur. Beveiliging is per domein inregelbaar na uitwisseling van de certificaten. Al het e-mail verkeer tussen ABN-AMRO en STATER was hierbij beveiligd om privacy van klantgegevens te waarborgen.
- Technisch Consultant: Aansluiten van nieuwe klanten (Robeco; Univé; Triodos bank;
Ditzo (onderdeel Fortis)).
Adviseren van toekomstige klanten over de technische en beveiligde mogelijkheden voor het aansluiten op het netwerk van Stater. Projectplan opstellen en projectgroep vormen met medewerkers van de klant.
- Technisch Consultant: Onderzoek naar uitbreiding c.q. vervanging VOIP telefooncentrale met
Contact Centre functionaliteit.

Hardware : HP, Cisco, 3Com, Avaya
Software : Citrix Metaframe, Citrix Secure Gateway, Visio, Sybase, Secure/IQ, HDN
server/multiserver, Customer Interaction Center, Xcom

Ervaringsoverzicht (vervolg 4)

Periode : november 2004 – Maart 2005
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Projectmanager Specials Applications
Projecten : UWV concern ICT, Utrecht
Het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) is ontstaan door het samengaan van de voormalige vijf uitvoeringsinstellingen (GAK, Cadans, Guo, Uszo en Bouwnijverheid) per 1 januari 2002. Thans is er één nieuwe organisatie met 22.000 medewerkers, verspreid over heel Nederland (ca. 160 locaties). Binnen het Project Uniforme Inrichting Kantoorautomatisering (PUIK), welke als doelstelling heeft om de verschillende vormen van kantoorautomatisering te migreren naar één nieuwe uniforme automatisering, werkzaam geweest als:
- Projectmanager Specials Applications: Het projectmanagement voeren over de migratie
werkzaamheden van applicaties die volgens een aantal criteria door het strategisch overleg als special worden bestempeld. Deze criteria zijn o.a. belangrijkheid / complexiteit en voortgang.
Voorbeelden van de special applicaties zijn:
IWW (WW applicatie voor 3000 gebruikers)
Bereiken van voortgang in het kader van Convergentie GUO en CADANS naar de GAK WW applicatie.
GFW (brievenboek applicatie voor 21.000 gebruikers)
Ontwikkelen van een goed en solide draaiboek voor de Migratie Coördinatoren welke tijdens de uitrol binnen de normale user/data/mail migratie kan worden gebruikt.
DVBB1 (WW werkbrief scan applicatie voor 25 kantoren)
Begeleiden van testen en certificering trajecten om software en hardware te migreren van NT4 naar XP.
Oracle (alle Oracle applicaties binnen UWV)
Inventarisatie van alle op Oracle technologie gebaseerde applicaties binnen het UWV (honderden). De inventarisatie strekt zich tevens uit tot het benaderen van alle leveranciers voor informatie en mogelijkheden tot upgrading. Ook wordt, in samenspraak met Oracle, aan een uniform Oracle platvorm binnen het UWV gewerkt welke alle bestaande applicaties kan ondersteunen.
Een belangrijk aspect aan deze gehele migratie is dat ook het “Free Seating” / flex-plek principe moet worden gehanteerd. Dit houdt in dat elke werknemer onafhankelijk van functie; divisie of geografische locatie gebruik kan maken van iedere werkplek met toegang tot de eigen applicatie en data.

Ervaringsoverzicht (vervolg 5)

Periode : oktober 2002 – september 2004
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Projectmanager, 3e lijns support, technisch adviseur, Teamleider Business Applications
Projecten : Fortis Corporate Centre, Utrecht
Fortis Corporate Centre is een apparte entiteit binnen de gehele Fortis organisatie. Deze entiteit bestaat uit gebruikers die op corporate niveau binnen Fortis werkzaam zijn.
Dit zijn natuurlijk de CEO en andere boardmembers maar ook Communications; Finance en Foundation. Voor deze gebruikers is de ondersteuning op een ander, hoger, niveau.
- Plaatsvervangend teamleider Servicedesk Business Applications: Bewaken en dispatching van helpdesk call’s. Creëren en bewaken van Change Requests. Aansturing Servicedesk medewerkers en projectleiders. Het beoordelen van de uit de business gekomen wensen m.b.t. nieuwe functionaliteit in bestaande of nieuwe applicaties. Dit resulteert in het opmaken van een Requirement and Impact Analyse document. Advisering van nieuwe Citrix oplossingen bij centralisatie van Fortis bedrijfsonderdelen tussen gescheiden Fortis netwerken.
- Project management: Na het maken van een requirement & impact analyse volgde dit tot het opstellen van een projectplan volgens Prince2 methodiek. Als project manager bestonden de werkzaamheden niet enkel tot het managen van het project maar ook de daadwerkelijke implementatie binnen de Ontwikkel; Test & Acceptatie omgeving wat resulteerde in een kant en klaar overdracht rapport om over te dragen naar de productie omgeving.
Dit alles gebruik makend van Change Management procedures.
Opzetten van een geheel nieuwe Ontwikkel; Test & Acceptatie omgeving met bijbehorende ITIL procedures; rollen en integratie met huidige Change Management procedures binnen de productie straat.
- Beheer van OTA straat: Technisch beheer (Domain admin) ; Operationeel beheer (planning en bewaking)
- Creëren; testen en opleveren van installatie scripts voor applicaties binnen de huidige Compaq staging omgeving.
- Implementeren en uittesten van nieuwe hardware en software: Onderzoeken van mogelijke consequenties met de
huidige infrastructuur denkend aan routeringen; firewall settings etc.
- 3e lijns support: Ondersteuning voor gebruikers en collega bij (grote) problemen of andere zaken denkend aan vragen over KA applicaties die verder reiken dan normaal zoals mail merging en complexe Excel formules als ook ondersteuning voor specifieke financiële applicaties met wensen voor nieuwe oplossingen en functionaliteiten.
- Opzetten van een Managed Extranet Service: Het creëren van de mogelijkheid om gebruikers via het internet op een veilige manier het interne netwerk te benaderen en gebruik te maken van applicaties zoals het intranet; webmail; toegang tot bestanden en Citrix.
- Intermediair tussen gebruikers van Corporate Centre en andere bank onderdelen voor technische infrastructurele oplossingen denkend aan toegang tot applicaties Fortis breed. Dit heeft alles te maken met de complexiteit van de Fortis infrastructuur.
- Technische ondersteuning van Globe$ applicatie voor Fortis Finance. Project Manager voor migratie van client/server naar Citrix.
- Technische ondersteuning van Bloomberg terminals.

Hardware : Compaq (HP)
Software : Windows NT workstation, Windows NT Server, Windows NT Terminal Server, Windows 2000, Citrix Metaframe, Visio, MS Project., Bloomberg, Globe$, Wyse, Marval, Smartstream, E-Option,


Ervaringsoverzicht (vervolg 6)

Periode : maart 2000 – september 2002
Bedrijf : BV, Uithoorn
Functie : Projectmanager, technisch business consultant, teamleider/coördinator,Change coördinator hardware
Projecten : STATER, Amersfoort / Leusden
STATER is de centrale 'end-to-end' dienstverlener voor de Europese
hypotheekmarkt. STATER richt zich hierbij op het ondersteunen van
hypothecaire financiers bij de verkoop, het behandelen en de financiering van hypotheekportefeuilles.
- Werkzaam als technisch business consultant infratechniek: Het creëren van nieuwe infrastructurele
oplossingen, naast het consolideren en waarborgen van de bestaande infrastructuur.
- E-business: Vanaf conceptfase betrokken bij diverse E-applicatie behoefte.
Vertalen van, uit de business opgelegde, wensen naar infrastructurele oplossingen. Zoals de E-aanvraag webapplicatie welke door het invullen van een formulier na 5 minuten een volledig getoetste (BKR toetsing) en goedgekeurde Hypotheek aanvraag oplevert in PDF formaat. De webapplicatie E-Notaris is een applicatie die de Notaris gebruikt om inzicht te krijgen welke leningen er in de toekomst bij hem zullen passeren alsmede kan de notaris aangeven wanneer de afspraak is om te gaan passeren om STATER automatisch opdracht te geven tot het overmaken van de bijkomende gelden.
-Change coördinator hardware: Het beoordelen of ter beoordeling geven van nieuwe hardware RFC’s
en bewaking van voortgang.
-Teamleider/ coördinator: Leiding geven aan ISM-projecten team.
Opstellen en bewaken van projectvoortgang rapportage. Delegeren van nieuwe projecten en sturing geven aan projectleiders m.b.t. voortgang projecten (program management).
Coördineren van alle ISM teams (Projecten en de lijn teams WinTel en Infra). Voorzitten van project-lijn overleg voor juiste overdracht van project naar beheer.
- Projectmanager: Aansluiten van nieuwe klanten (De Nederlandsche Bank; OHRA; Hypotheek Visie). Interne projecten van Stater w.o.
1. Het ontsluiten van het client/server Hypotheeksysteem naar internet, gebruikmakend van Citrix.
2. Opzetten van een nieuw klanten portaal () welke naast de toegang tot het Hypotheek Systeem via Citrix ook toegang tot de E-Aanvraag en E-notaris webapplicatie biedt.
3. Ontwikkeling en bouw STATER internet en intranet site. Leverancier selectie na aanbesteding en project aansturing.
4. Implementeren van digitale fax server oplossing welke integreert met het bestaande document management & workflow systeem.
Veel projecten bevatten tevens het opzetten van het ontwikkelteam;
aansturing van project medewerkers maar ook meehelpen met het ontwerpen van de uiteindelijke applicatie of doelen.
- Technisch consultant: Adviseren van toekomstige klanten over de technische mogelijkheden van aansluiten op het netwerk van Stater (Fortis, Achmea, ABN-Amro). Technisch ondersteunen van Account Managers; Onderzoeken van beveiliging diverse aansluitingen. Adviseren voor kostenbeperking en doorbelasting aanschaf technische infrastructuur voor nieuwe klanten en vervolg contracten. Voor het maken van een technische haalbaarheidsanalyse betrokken bij offshore project.
Bedenken; ontwikkelen en uitvoeren van een secure FTP verbinding met klanten voor het uitwisselen van Hypotheek gegevens (HDN berichten) gebruikmakend van het internet.

Hardware : Compaq, Cisco, 3Com
Software : Windows NT workstation, Windows NT Server, Windows NT Terminal Server, Windows 95/98/2000, Citrix Metaframe, Citrix Nfuse, Visio, Sybase, Secure FTP.

Opleiding interimmanager

MTS elektronica.
Prince2 Foundation.
Cibit academy Agile Scrum Master
Oracle SQL opleiding Usoft.
Pieterman & Partners telefooncommunicatie en telesales training.
Lemmens & Moonen generatieve communicatie training.
Moret Ernst & Young Account Manager training.
ISES Planningstechnieken in projecten.
Compaq authorised sales training.
IBM authorised sales training.
Cisco Sales Essentials enterprise training.
Oracle SQL opleiding Fastlane.
Oracle Sales Champion training.
Training Open Text Livelink (user, poweruser, administrator)
On the job training Citrix Metaframe /Zelfstudie Citrix Nfuse
Zelfstudie Tmap
Zelfstudie Lean Six Sigma
Motorola Mobility Services Platform (MSP)
OAK leiderschap training

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :