T +31 (0)20 4538402 CONTACT OVER ONS KANDIDATEN ZOEKEN LOGIN HOME

 beschikbaar?



Manager voeding / restaurative verzorging

Manager voeding / restaurative verzorging

Werkervaring interimmanager

Ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van voeding; veelal in projectvorm, w.o.:
- conceptbepaling voor de gehele voedingvoorziening voor de zorggroep,
- implementatie nieuw voedingsconcept: Restaurantfunctie met middag- en avondopenstelling a lá carte componenten keuzemenu en assemblage producten.
- Upgraden restaurantfunctie; w.o. coachen en trainen van medewerkers en vrijwilligers
- Samenvoeging keukens
- Boottocht bewonersvakantie; organisatie en leiden van de voedingsvoorziening 90 pers.

Implementeren van nieuwe werkwijzen als gevolg van HACCP en voedingsautomatisering

Ruime kennis en ervaring met inkoop en budgetbeheer

HACCP-verantwoordelijk

Opstellen menuplan, in wisselende omvang en omstandigheden (min. 80 – max. 900)

Tijdelijke overname keukencapaciteit van andere instelling met 150 maaltijden
Zelfstandig verzorgen van maaltijden (min. 80 – max. 900)


Opleiding interimmanager

2002 Diploma HKV facilitair instellingsmanagement, Culinair Instituut Nederland, Utrecht opleiding op HBO niveau
Systeemmanagement afstudeeropdracht
Managementtechnieken, certificaat 2001
Organisatie en bedrijfskunde, certificaat 2001
Personeelsbeleid, certificaat 2001
Budgettering, certificaat 2001
Kwaliteitsontwikkeling en –beheersing, certificaat 1996
Innovatietechnieken & management , certificaat 1997
2000 Diploma Leermeester, Stichting Vakonderwijs Horeca, Zoetermeer
1991 Diploma Middenkader voor de voedingsdienst, Culinair Instituut Nederland, Utrecht
1992 Bijscholing Beleidsplanontwikkeling, certificaat
1990 Diploma Dieetkok, Kokopleidingen Jeanne Ruigrok, Utrecht (opgegaan in C.I.N.)
Stage; Utrechts Medisch Centrum.
1988 Diploma Zelfstandig werkend instellingskok, Stichting B.G.P, Gorinchem
1987 Diploma Aankomend instellingskok, Stichting B.G.P, Gorinchem
1983 Diploma Primaire Restaurantkok, Stichting Vakonderwijs Horeca, Zoetermeer
1980 Diploma Cursus Cafébedrijf, Stichting Vakonderwijs Horeca, Zoetermeer
1979 Diploma L.T.S. C-niveau, Hilversum

Overige opleidingen en cursussen

2002 Certificaat BHV, Nederlands instituut bedrijfshulpverlening
2001 Verzuimbeleid, Meatas ARBO, Amersfoort
1998 Certificaat Windows 98, Word 97 en Exel 97, Microshare opleidingen
1996 Certificaat Automatisering voedingsbeheersysteem, Stichting S.D.B, Leidschendam
1995 Communicatietraining / functioneringsgesprekken, Trias


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Analytisch, innovatief, doorzettingsvermogen, HBO werk en denk niveau en loyaal

Talenkennis interimmanager

Nederlands
Engels en duits matig.

 beschikbaar?